Lejebolig Hadsten

Hyggelige Hadsten er en fin lille stationsby, som ligger i Østjylland. Byen har omkring 8.500 indbyggere og er dermed den største by i Favrskov Kommune – byen hører under Region Midtjylland. Hadsten ligger lige i smørklatten mellem Randers og Aarhus i den naturskønne smeltevandsdal, hvor Lilleåen løber igennem. 

På grund af byens placering, har du med en lejebolig Hadsten, gode muligheder for at arbejde i Aarhus og Randers uden at have langt til arbejde. Du har faktisk ikke mere end 25 km til Aarhus centrum og 16 km til Randers centrum i bil. Hadsten Station har tre afgange i timen til både Aarhus og Randers. Men der er også nogle som pendler lidt længere til byer som Grenå, Viborg og Silkeborg. 

Hyggelige Hadsten har som by alt det basale i form af supermarkeder og flere små specialbutikker, som alle ligger i bymidten. Byen byder også på flere uddannelsesmuligheder. Du finder f.eks. Hadsten Højskole samt Den Jyske Haandværkerskole, som er en teknisk skole med mere end 4.500 elever om året. 

I byen finder du ligeledes Favrskov Gymnasium med omkring 700 elever samt de mindre uddannelsesinstitutioner Linieskolen, Erhvervsakademi. Dania og Favrskov Produktionsskole.

På grundskoleniveau har Hadsten tre folkeskoler – Hadsten Skole, Østervangskolen og Bavnehøjskolen. For både skoleelever, som ældre tilbyder Hadsten tre idrætsforeninger, der har mange forskellige sportsgrene. Her kan du alt fra at spille håndbold, fodbold, badminton, basketball og tennis. Men du kan også gå til springgymnastik eller spejder.

Du kan finde ledig lejebolig Hadsten i form af lejligheder Hadsten, rækkehuse, huse, værelser eller studieboliger til leje. Med boliger Hadsten har du mange muligheder og flere og flere kigger ind i Hadsten på grund af byens unikke placering mellem Aarhus og Randers.

Hvordan finder jeg en lejebolig i Hadsten?

Det kan tage lidt tid at finde en lejebolig Hadsten by – og finder du ikke det du søger, men stadig gerne vil finde noget i området kan du tage et kig i Favrskov Kommune, hvor vi også har et udvalg af lejeboliger. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i Hadsten ét sted. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Du kan også oprette en BoligMatcher, som løbende opdaterer dig på de nyeste lejeboliger i lige præcis det område, som du søger bolig. 

Hvad koster en lejebolig i Hadsten?

En lejebolig i Hadsten koster i gennemsnit omkring 6.600 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 2.600 kr./mdr. og 10.900 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 4.800 kr./mdr. og 11.300 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger Hadsten. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Hadsten.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Hadsten, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Hadsten. 

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Hadsten på BoligZonen.

Hos BoligZonen kan du også udleje din bolig, hvis du gerne vil af med den ”gamle”, for at finde noget nyt at leje.