Lejebolig Harlev

Harlev er en skøn, lille by, der ligger i det østjyske, og som har lige knap 4.000 indbyggere. Med kun 14 kilometer til Aarhus, er det blevet en særdeles attraktiv by for familier, unge par og ældre, hvor der er masser af plads og nem adgang til Herningmotorvejen.

Harlev er en del af Aarhus Kommune, og med en lejebolig i Harlev får du en super god beliggenhed, hvor du kan værne om lokalmiljøet og det gode liv. 

Attraktioner i Harlev

Harlev har en sjov historie, når det kommer til sogne og kirker. Trefjerdedele af byens indbyggere hører nemlig til Framlev Sogn, og resten hører til Harlev Sogn. Derfor finder du både Framlev Kirke og Harlev Kirke. Derudover byder Harlev på:

·      Harlev Bibliotek, der er samlingssted for mange af byens familier og indbyggere. Her er der plads til at læse en god bog eller tage børnene med på en lille tur.

·      Åbo Skov, der er et område med en fantastisk udsigt over skov og sø. Her kan du snuppe en god vandretur eller en dag i det kuperede terræn.

·      Stjær Stenskov, der sammen med Tåstrup Sø og Lillering Skov danner et smukt landskab på 221 hektar. Området er fredet, og det fortæller vist det meste om dets skønhed.

Lejligheder og huse i Harlev

Vælger du at kigge efter hus eller lejlighed i Harlev, forstår vi dig godt. Her er du nemlig ikke længere væk fra større byer end en lille køretur, for vil du til Aarhus, har du blot 14 kilometer. Du kan springe på bussen, og så er du der på cirka 30 minutter, og har du en bil, kan du nøjes med en køretur på 20 minutter. Derudover har du kort afstand til Viby, Hørning og Hasselager.

Når du skal finde en lejebolig i Harlev, er der noget for alle. Du finder dejlige områder med parcelhuse, nybyggede lejligheder og alt derimellem. Drømmer du om et børnevenligt kvarter eller en by med plads til at nyde naturen, er en lejebolig i Harlev det helt rigtige for dig.

Hvad koster en lejebolig i Harlev?

I Harlev finder du både huse, rækkehuse og lejligheder. Og især et rækkehus i Harlev er til at få fingrene i. Vælger du at leje et rækkehus, skal du slippe 8.000-12.000 kr. per måned for 85-140 kvm. Vil du hellere finde en lejlighed i Harlev, kan du forvente et prisleje på 3.500-9.000 kr.

Du finder både ældre byggerier og helt nybyggede rækkehuse og lejligheder. Du får mulighed for at få lidt flere kvadratmeter, når du vælger et hus eller lejlighed i Harlev. 

BoligZonen hjælper dig med at finde din nye lejebolig i Harlev

Har du forelsket dig i Harlev? Og vil du gerne finde den helt rigtige lejebolig? Hos BoligZonen hjælper vi dig med at finde den bolig i Harlev, som du går og drømmer om. Alle vores boligannoncer bliver godkendt af vores kundeservice, og har du særlige krav til din lejlighed eller dit hus, kan du nemt tage dem med i vores søgefunktion.

Vil du gerne udleje din bolig i Harlev, kan du også gøre det hos os. Du skal blot oprette en udlejeannonce, og så klarer vi resten. Vil du læse mere om, hvad du skal vide som ny lejer? Så læs med her. Vi ønsker dig held og lykke med din kommende boligjagt.