Boliger til leje i Hou ved Odder

Hou er en charmerende havneby i det populære Østjylland. Flere og flere flytter til Odder, Hou, Saksild og områderne omkring. Hou har 1641 indbyggere og ligger 10 km fra Odder og 33 km fra Aarhus. Byen har en færgehavn og lystbådehavn, som kalder på turister året rundt. Det er et maritimt centrum i Østjylland. Du kan tage færgeafgange til Samsø og Tunø. Udover det er der en super hyggelig stemning ved lystbådehavnen og det gamle fiskerleje. 

Her finder du historisk skibsbyggerværft, et ideelt sted for lystsejlere, maritim stemning, ishus og meget mere.

Måske er du grebet af Hou, stemningen, naturen og vandet? Så find dit kommende hus til leje i Hou her.

Hou – en by for alle

I Hou ligger en skole og børnehus med 132 elever i skolen fra 0-6. klasse og 50 børn i børnehaven. Desuden er der SFO og juniorklub. Hou har også en maritim idrætsefterskole med 160 elever, hvor man kan have sejlads som valgfag, outdoor og andre sportsgrene. Egmont højskolen ligger i Hou, hvor 200 elever er på længere eller kortere ophold. Her er der plads til alle. Omkring 50 elever har brug for omfattende hjælp, og de ansætter andre elever til at hjælpe sig udenfor undervisningstiden. Egmont højskole har stor succes med netop dette. 

Hou hallen har fitness, cafeteria, festlokaler, boldbaner, tennisbaner og petanque. Der er altså noget for enhver smag. Hou Idrætsforening tilbyder gymnastik, badminton, fodbold, hånbold, fitness, tennis, svømning, bordtennis osv. Her kan du også tage i en af landets bedste svømmehaller, nemlig Vandhalla. Svømmehallen har også et rehabiliteringscenter og er handicapvenlig.  

I Hou har du en dagligbrugs og slagterforretning. Med lækre strande og lystbådehavn er det klart, at Hou er en turistby om sommeren. Hvis du er vild med vandsport, at sejle eller flot natur, er Hou for dig hele året rundt. 

I Hou bor både småbørnsfamilier, voksne, seniorer, unge – alle kan være med! 

Hus til leje i Hou ved Odder

Hvis du er overbevidst om, at Hou er stedet for dig, er det bare om at finde et hus til leje. Hvis ikke du finder et her på siden, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Du modtager en mail, så snart nye lejeboliger bliver slået op i Hou eller området. På den måde kan du hurtigt sikre dig din kommende bolig. Det kan også være, at du skal overveje byttebolig. Læs mere her for at blive klogere på netop det.

Når du har fundet boligen, kan du glæde dig til alle de gode oplevelser, du skal have, når du flytter til Hou. Her bor du ved stranden, vandet og ikke langt fra Aarhus, hvor flere oplevelser venter. Desuden kan du nemt tage færgen til Samsø eller Tunø på en dagstur eller weekendtur.