Bo tæt på byliv og natur med en lejebolig på Islands Brygge

Drømmer du om at bo på Islands Brygge? Det kan vi godt forstå! Islands Brygge er et utroligt attraktivt område. Dels fordi det ligger tæt på centrum af København, hvor du har alt, hvad du skal bruge. Samtidig er naturen på den anden side med Amager fælled, hvor du kan løbe, cykle eller gå en tur. Om sommeren er der altid mulighed for at hoppe i havnebadet. Mulighederne er mange på Islands Brygge, hvorfor det også er populært at finde en lejlighed på Islands Brygge. 

Hvordan finder jeg en Islands Brygge lejlighed?

På BoligZonen kan du bruge vores søgefunktion til at finde en Islands Brygge lejebolig. Du kan filtrere din søgning, så den centrerer sig om dine behov. Du finder Islands Brygge lejligheder fra alt mellem 7.000-20.000 kr. i mdr. Hvis ikke du finder drømmeboligen, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Du modtager en mail, så snart nye boliger bliver slået op, som matcher dine kriterier. 

Islands Brygge er populært for både unge og gamle, og det moderne byggeri appellerer til de fleste københavnere. Alt er nyt og lækkert, og ofte får du god udsigt fra din lejlighed og bor tæt på vandet. På cykel eller metro kan du nemt komme til centrum af København eller til dit arbejde eller studie. Hvis du har brug for luftforandring og natur omkring dig, er du tæt på Amager fælled, hvor du altid kan gå en tur eller løbe, og der vil være masser af stier at udforske. 

Der bor omkring 35.000 indbyggere i bydelen. Via Bryggebroen kommer cyklister dagligt nemt til og fra Islands Brygge, og du kommer nemt den anden vej til Fisketorvet og Vesterbro

Bo i Strandhusene på Islands Brygge 

Strandhusene er meget unikke boliger i København. De ligger ned til vandkanten ved Københavns eneste vig. Du får den smukkeste udsigt over vandet, hvor du altid kan hoppe i, sejle en tur i kajak eller lignende. Du får helt nye muligheder med Strandhusene! 

Strandhusene er placeret i Havnevigen, det nyeste bydel i Islands Brygge. De består af boliger i 3 plan med terrasse, to badeværelser, carport og direkte udgang til vandet. Størrelsesmæssigt ligger de på 188-200 m2 med tagterrasse og udekøkken, så du altid kan nyde din smukke udsigt. De er svanemærkede med et optimalt indeklima. 

Mod vandet har husene store glaspartier, så du får den mest optimerede udsigt. Det giver også et flot lysindfald i boligen. Du har højt til loftet og masser af plads. Strandhusene er helt enestående! Der findes ikke nogen boliger lig dem i København. Islands Brygge er fuld af kreative påfund med hensyn til boliger, og der er meget nybyggeri. Derfor får du ofte noget nyt at bo i, når du flytter til Islands Brygge. Det kan mange danskere godt lide i dag. Det er praktisk, stilrent og moderne.