Lejebolig i Kerteminde 

Er du på udkig efter en lejebolig i Kerteminde? Hos BoligZonen kan du se meget mere til den hyggelige, fynske by ved Kerteminde Bugt. I byen er der både mulighed for shopping og kulturliv alt efter, hvad du søger i din kommende by.

Kerteminde er en lille by, som tidligere var en købstad på Østfyn. Byen er en del af Storebælt og har i øjeblikket 6.008 indbyggere. Derudover ligger byen blot 17 kilometer nordvest for Nyborg og 18 kilometer nordøst for Odense. Ønsker du at blive klogere på byen og dens mange attraktioner og muligheder, kan du læse mere nedenfor.

Attraktioner i Kerteminde

Når du skal finde en lejlighed i Kerteminde, er du med stor sandsynlighed interesseret i at vide mere om byen og de mange attraktioner, du har mulighed for at besøge alene eller sammen med venner og familie. Derfor skal vi nu se nærmere på byens attraktioner.

Eftersom byen ligger tæt på vand, er der mange muligheder for at forsøge dig med vandsport. Noget, der er tilgængeligt i byens fritidsforeninger. Ønsker du blot at gå en tur i naturen, kan du besøge Haven ved Havet, som er et idyllisk og ganske fredeligt sted. 

For at give et klarere overblik over, hvad du kan besøge, kan du se et overblik nedenfor:

·      kunst i Haven ved Havet

·      Fjord&Bælt – spændende oplevelser med havets dyr

·      Kulturhuset Anexet – samlingspunkt for kultur- og erhvervsliv 

·      museer 

·      kirker

·      slotte og herregårde.

Udover ovenstående har du desuden mulighed for at besøge specialforretninger og få kædeforretninger, så du altid kan købe de ting, du har brug for i dit lokalområde. Udover ideelle shoppemuligheder kan du også besøge en række forskellige spisesteder, hvis sulten skulle melde sig, og du har brug for en bid mad. Og med spisesteder mener vi mere præcist hyggelige caféer og restauranter, hvor der er lidt for enhver smag. 

Derudover er det desuden værd at vide, at der også findes både gallerier, antikbutikker og lokalt producerede varer i byen. Vælger du at besøge én eller flere attraktioner i Kerteminde, er du sikker på at blive en del af det hyggelige og autentiske byliv tæt på strand og skov. 

Lejeboliger i Kerteminde

Udover ovenstående mange attraktioner er det værd at vide lidt mere om byen, inden du undersøger lejeboliger i Kerteminde. Kerteminde har nemlig også en byskole med i alt 466 elever. Folkeskolen tilbyder 0.-9. klasse, hvorefter eleverne har mulighed for at drage videre på Kerteminde Efterskole – en Grundtvig-koldsk efterskole.

Foruden folkeskolen har byen også fire børnehaver og to vuggestuer. Det drejer sig om henholdsvis Balders Hus med vuggestue og børnehave, børnehaven Fjordvang, børnehaven Nymarken samt en privat vuggestue og børnehave – Mølleløkken. Er du vild med foreningsliv og sport, kan du besøge de to sportshaller, der ligger ved byens stadion. 

Derudover bliver der afholdt Fjordens Dag hvert år på fjordene. Her vil der ligeledes være flere forskellige aktiviteter tilgængelige, alt efter hvad du interesser dig for. Fordelen er, at du på den måde har mulighed for at lære indbyggerne bedre at kende, hvis du er tilflytter. 

Vil du gerne køre til en større by for at shoppe eller opleve andre attraktioner, kan du med fordel køre til Odense, der er at finde kun 19 kilometer væk. Her finder du en del flere butikker, og derudover har du også mulighed for at besøge attraktioner som Odense Zoo, specialmuseer, Odense vandretur eller andet – kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan opleve. 

Hvad koster en lejlighed i Kerteminde?

Priserne på en lejlighed i Kerteminde afhænger af, hvor i byen du vælger at bosætte dig. Derudover afhænger de også af, hvor stor en lejlighed du ønsker. Som udgangspunkt kan du forvente, at en lejlighed på mellem 45-121 kvadratmeter vil have et prisleje på mellem 4.500-9.450 kroner. Dog kan du med fordel sørge for at opdatere siden løbende, hvis du aktivt søger efter lejeboliger i Kerteminde. På den måde holder du dig jævnligt opdateret på annoncer, som alle er godkendt af vores kundeservice. 

Find lejligheder i Kerteminde

Find din kommende lejlighed i Kerteminde ved at benytte dig af vores smarte søgefunktion på siden. Vi har sørget for at give dig de bedste og nemmeste forudsætninger for at lykkes med at få held i jagten på din drømmebolig. Med vores smarte søgefunktion vælger du selv område, boligtype, priser, areal og antal værelser. 

Vil du gerne øge dine chancer for at blive kontaktet af en udlejer, kan du med fordel lave en boligsøgeannonce. Her udfylder du blot dine oplysninger, så udlejer er mere tryg ved at få dig ind som lejer.

I modsætning til en boligsøgeannonce kan du også udfylde vores udlejeannonce, som er skræddersyet til dig, der gerne vil udleje din bolig med en gratis annonce hos os. På den måde bliver din bolig synlig, og boligsøgende kan derigennem henvende sig til dig.

Vi ønsker dig al held og lykke med at finde din kommende lejlighed i Kerteminde på BoligZonen.