Lejebolig i Mårslet

Med sine 5.014 indbyggere er Mårslet en hyggelig, lille by og et dejligt sted at slå sig ned. Som satellitby til Aarhus er der masser af opleve i selve Mårslet, da byen har sit eget forenings- og næringsliv. Mårslet er desuden et attraktivt sted, da byen er en stationsby og derfor byder på gode transportmuligheder. Som en del af Aarhus Kommune hører Mårslet til Region Midtjylland.

Hvis du overvejer at flytte til Mårslet, forstår vi dig godt. Derfor har vi her på siden samlet en lang række af brugbare informationer om Mårslet, så du kan læse meget mere om den charmerende by, inden du rykker teltpælene op.

Før du fortsætter din læsning vil vi dog anbefale, at du tager et kig på vores lille guide, som indeholder en masse gode råd til dig som lejer. Guiden er specielt målrettet nye lejere, men der kan også være noget at hente, eller friske op, for dem der allerede er velbevandrede ud i det at leje bolig.

Attraktioner i Mårslet

Mårslet ligger i et dejligt, naturskønt område. Noget af det, der gør Mårslet til et dejligt sted, er det aktive foreningsliv. Mårslet Fællesråd er en paraplyorganisation for alle foreninger i byen: ”Fællesrådet arbejder med at fastholde, fremme og koordinere lokalområdets interesser, såvel internt i byen som eksternt i forhold til offentlige myndigheder, specielt Aarhus Kommune.” Det er desuden fællesrådet, der står bag byens egen hjemmeside. Udover en hjemmeside har Mårslet også dit eget blad, Mårslet-Bladet, der udkommer fysisk hver måned og drives af frivillige.

Tag desuden et kig på de tre seværdigheder nedenfor, der alle ligger i eller omkring Mårslet:

·     Moesgaard Museum, også kendt som MOMU, er det kendte og elskede museum for arkæologi og geografi. Museets største attraktion er Grauballemanden. Grauballemanden er et af de mest velbevarede moselig i hele verden. Han er så velbevaret, at man stadig kan se hans hår, negle og skægstubbe. Wow, siger vi bare!

·     Marselisborg Slot ligger ved den skønne og storslåede park Mindeparken i det sydlige Aarhus. I dag bruges slottet som Dronning Margrethes sommerhus. Denne tradition med at bruge slottet som sommerresidens for den kongelige familie kan spores tilbage til Christian d. 10. 

·     Testrup Mårslet Gymnastikforening. Hvis du elsker at bevæge dig og godt kan lide at støtte dit lokalmiljø, kan du glæde dig over, at Mårslet har sin egen sportsklub. Her kan du både dyrke fodbold, håndbold, gymnastik, badminton, tennis og meget mere.

Lejlighed og hus til leje i Mårslet

I 1682 bestod Mårslet af blot 13 gårde, 5 huse med jord og 4 huse uden jord. Med grundlæggelsen af Odderbanen i 1884, der kører mellem Aarhus og Odder og stopper i Mårslet, oplevede byen for alvor en kraftig vækstperiode, indtil byen blev den perle, vi kender i dag. I de senere år har byen for alvor oplevet en kraftig tilvækst af både nye beboere og boliger. Dette skyldes primært, at flere og flere vælger at bosætte sig uden for Aarhus.

Mårslet er et særdeles attraktivt område. Vidste du for eksempel, at det er et af de områder, der har den højeste, gennemsnitlige husstandsindkomst i Østjylland?

I Mårslet er de fleste boligtyper repræsenteret, og du kan derfor tillade dig at drømme, hvis du planlægger at flytte til Mårslet. Mange vælger Mårslet på grund af den skønne natur og de gode transportmuligheder til Aarhus C. Nedenfor kan du læse mere om, hvad du kan regne med at give for din nye lejebolig i Mårslet.

Hvad koster en lejebolig i Mårslet?

I Mårslet afhænger priser af, hvad du leder efter i en lejebolig. Som tommelfingerregel kan du regne med at skulle betale mellem 6.000 og 13.000 kroner om måneden for en lejebolig på mellem 80 og 140 m2.

Find din nye bolig i Mårslet med BoligZonen

Hos BoligZonen vil vi gerne hjælpe dig med at gøre din boligsøgning så smertefri som mulig. Derfor kan du i vores søgemaskine indstille på parametre såsom:

·     lejlighed eller hus.

·     maksimal lejepris pr. måned

·     boligens størrelse

·     antal værelser

Alle vores boliger er godkendt af vores kundeservice, så du kan være sikker på, at boligen lever op til standarderne.

For BoligZonen er det vigtigt, at vi både står til rådighed for lejere og udlejere. Hvis du ønsker at finde din nye bolig, kan du søge efter din nye bolig her. Alternativt kan du oprette en boligsøgerannonce. Med en boligsøgerannonce kan udlejerne se hvem du er og tage kontakt til dig direkte. Det giver udlejerne mere tryghed, og øger dine chancer for at finde din drømmebolig. Er du udlejer? Så kan du enten oprette en udlejeannonce eller søge efter din nye lejer her

Vi glæder os meget til at hjælpe dig med at finde din nye drømmelejlighed i dejlige Mårslet!