Lejebolig Ølsemagle

Ølsemagle ligger i smørhullet mellem Køge og Jersie ved Solrød. Byen ligger tæt på vandet, hvorfor den også er blevet et populært sted at bo. Desuden går S-toget fra Køge og Jersie, og byen ligger meget tæt på Køge Nord, hvor der går lyntog til Fyn og Jylland. Faktisk er det kun 500 m, og så er du i toget på vej mod København eller den anden vej mod Fyn og Jylland. Derfor er byen meget attraktiv, da det er nemt at pendle til den ene eller anden del af Danmark. På ca. 20 minutter kan du være i København H. Hvis du savner byen, er den altså kun en meget kort togtur væk! 

Samtidig får du mere fred og ro i Ølsemagle, og du kan finde en lejebolig, der er til at betale. For børn er det et trygt sted at vokse op, og de kan cykle til skolen, som ligger i nærheden. 

På BoligZonen hjælper vi dig med at finde en lejebolig i Ølsemagle. Tilmeld dig BoligMatcher, hvor du får besked, så snart en ny lejebolig bliver slået op i Ølsemagle. 

Flyt til udkanten af Storkøbenhavn og få flere fordele

I dag flytter mange til udkanten af Storkøbenhavn og de omkringliggende byer såsom Ølsemagle. Hvordan kan det være? Det skyldes, at priserne er blevet skyhøje i København og nærområdet. Desuden kan det også være utrolig svært bare at finde en lejebolig i byen. 

En anden fordel er, at du kommer ud, hvor der er mere ro og et andet tempo. Børnene kan selv cykle til skole, eller I kan nemt cykle til børnehaven. Det er nemmere at lære sine naboer at kende i Ølsemagle. Børnenes legekammerater bor et par gader væk. Ren idyl. 

Når du bosætter dig i Ølsemagle, bor du også tæt på vandet. Hvis du er vild med at dyrke vandsport eller elsker en dukkert, så vil du elske at bo her. Få tid til en hobby og lær at gå glip af noget. Du vil opleve, at du får meget mere igen, også selvom du ikke bor i byen, hvor det hele sker.  

Bliv klar til at flytte til Ølsemagle

Når du skal flytte, er der mange ting at holde styr på. På BoligZonen finder du svar på alle dine spørgsmål. Det kan være vedrørende forudbetalt leje, ny lejelov, forbrugsregnskab eller andre emner, du er interesseret i. Du finder svar på det hele i vidensuniverset og hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Hvis du er blevet nysgerrig på at flytte til Ølsemagle, er det bare om at komme i gang med at finde din kommende bolig. Boligerne ligger som regel omkring 10-11.000 kr. Det er også muligt at gøre brug af byttebolig konceptet. Her kan du bytte bolig med nogen i Ølsemagle, som gerne vil bo i din lejlighed, og på den måde kan I bytte rundt og undgå at skulle stå på ventelister. Det er en smart måde at komme frem i køen på.