Lejeboliger i Ørestad – i Skandinaviens største kryds

Arbejder du i Malmø? Indre by eller Lufthavnen? Fra Ørestad kan du komme til Malmø på 29 minutter, København H på 7 minutter og Lufthavnen på 6 minutter. Ørestaden er dermed et ideelt sted at bo, hvis du arbejder det ene sted og gerne vil være tæt på det andet sted. Det er blevet kaldt ”Skandinaviens største kryds”. I Ørestaden er der masser af nybyggede lejligheder, og du kan finde en lejebolig til omkring de 11-17.000 kr. i mdr. For den pris får du en ny lejlighed i et moderne design. Det kan være alt fra 2-4-værelses lejlighed, hvor der er mere plads end de små lejligheder inde i byen. Måske får du også god udsigt, og du har offentligt transport tæt på samt Amagerfælled, hvor naturen strækker sig, så langt øjet rækker. Med en lejlighed i Ørestad får du hele pakken.  

Find en Ørestad lejebolig der matcher dine behov

Der bor omkring 21.700 indbyggere i Ørestad. De fleste af lejlighederne er bygget efter årtusindeskiftet. Lejlighed i Ørestad er dermed det nemmeste at finde, når du leder efter lejebolig. Du kan også finde en studiebolig i Ørestad, hvor du er tæt på universitetet beliggende på Amager. Mange studerende bor her, som du kan følges med til studie. Der er også bygget rækkehuse mod den del af Amagerfælled kvarteret, der ligger øst for metrolinjen. Uanset om du leder efter et rækkehus i Ørestad eller en anden form for Ørestad lejebolig, så kan du finde det her på BoligZonen. Brug vores søgefunktion til at filtrere din søgning og find din Ørestad lejlighed. Dermed får du kun resultater frem, som er relevante for dig. Hvis ikke du finder drømmeboligen, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Så hjælper vi dig med at blive matchet med din kommende bolig.  

Engagementet er højt i Ørestad

I Ørestad er det ikke kommunen, der står for vedligeholdelse og udvikling. Faktisk fungerer det sådan, at det er bydelens fire grundejerforeninger og Vandlaug, som står for udviklingen. Som beboer er du dermed medlem af den lokale grundejerforening og betaler et årligt bidrag til udvikling og vedligeholdelse. Det betyder, at engagementet er stort i Ørestad, hvor beboerne er mere involverede. 

Pengene går til at vedligeholde og udvikle fællesarealer, parker osv. Det går også til at samle sammen til større udviklingsprojekter i området, og det kan gå til lokale julefester, kulturdag, Sankt Hans osv. 

Du kommer til at bo i et område med stærkt lokalt engagement. Desuden er der stort fokus på bæredygtighed. Hvis du kan se dig selv i den vision, kan Ørestad være et sted for dig. Mange benytter sig af den offentlige transport i stedet for at tage bilen. Og der er netop også rigtig gode muligheder for offentligt transport. Med metrostationer tæt på kommer du nemt indtil byen, og du kan samtidig også tage regionaltoge til Sverige eller ind mod byen og videre derfra. 

Ørestad arbejder med 5 af verdensmålene. Det gælder 6, 11, 12, 15 og 17. De arbejder med biodiversitet i parkerne, og du finder også en del grønne områder. Bær med på visionen og bliv en del af fællesskabet.