Lejebolig Skibby

På den sjællandske halvø ved navn Hornsherred ligger den charmerende by Skibby, hvor der bor 3.148 indbyggere. Skibby har en helt central placering mellem Holbæk, Roskilde og Frederikssund, og der er her tale om en spændende handelsby, som har et bycenter i rivende udvikling. Uden for byer ligger desuden flere store godser og Selsø Slot, ligesom der er tale om et yderst levende lokalsamfund. 

Det er derfor helt forståeligt, at ledige lejligheder i Skibby er i høj kurs netop nu. Hos BoligZonen hjælper vi dig som lejer, der er på udkig efter et nyt hjem. Vi formidler nemlig lejeboliger i hele Danmark, og du kan læse meget mere om os hos BoligZonen her på siden

Attraktioner i Skibby

Der findes flere nævneværdige attraktioner i Skibby, herunder Selsø Slot, der ligger lige uden for byen, og det samme gør de smukke godser Krabbesholm, Svanholm og Egholm. Lige mellem Selsø Slot og Skibby kan du også besøge naturhavnen Møllekrogen, som bestemt er et besøg værd. 

Herudover skal handelsbyen i Skibby også nævnes. Her har du mulighed for at købe stort set det hele, og der er både et apotek, en Imerco, optiker, Meny og Netto. Blot få minutter uden for bymidten finder du også en glarmester, flere byggemarkeder og Aldi. Hvad angår handle- og shoppemuligheder har Skibby altså rigtig meget spændende at både på. 

I den østlige udkant af byen finder du Fjordlandsskolen, den store skole, der gør, at Skibby er et særligt attraktivt sted at bo for børnefamilier. Der er desuden et spændende idræts- og foreningsliv i Skibby, hvor man både kan dyrke håndbold, fodbold og badminton.

Lejligheder i Skibby

Du finder flere attraktive ledige lejligheder i Skibby, hvorfor du med sikkerhed vil kunne finde den lejebolig, du er på udkig efter. Med en lejlighed i Skibby får du meget for pengene, da prisen på en lejlighed cirka ligger mellem 6.000 og 8.000 kroner om måneden. 

Med en lejebolig i Skibby kan du desuden nyde rigtig godt af de gode offentlige forbindelser til både Roskilde og Frederikssund. Der er netop blevet etableret en helt ny ekspresbus til Hillerød via Frederikssund, og man kan køre til Frederikssund på kun 20 minutter og til Hillerød på 45 minutter. 

Endelig kan du vælge imellem flere ledige lejligheder i Skibby, hvorfor du både kan vælge mellem 1-, 2- og 3-værelses lejligheder, ligesom det også er muligt at finde lejligheder med have og altan. 

Find lejlighed til leje i Skibby hos BoligZonen

Du finder din nye lejlighed til leje i Skibby hos BoligZonen. Det skyldes, at vi samler alle boligsøgende og udlejere samme sted, hvilket gør det endnu nemmere for dig at finde den lejebolig i Skibby, som du leder efter. Du kan desuden læse mere om vores betingelser og priser hos BoligZonen, eller du kan vælge at kontakte vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål til vores hjemmeside. Vi glæder os meget til at høre fra dig.