Lejebolig Frederikssund

Frederikssund er en stationsby i Frederikssund Kommune med omkring 17.000 indbyggere. Byen ligger i Nordsjælland og direkte ud til den smukke Roskilde Fjord. Frederikssund forbindes med Hornsherred via to broer, Kronprinsesse Marys Bro og Kronprins Frederiks Bro.

Frederikssund ligger i den nordligste del af Fjordlandet, kun tre kvarters kørsel fra København. Men det er ikke kun København, som er nem at komme til. Flere som bor i lejeboliger Frederikshavn i form af lejelejligheder, huse til leje, rækkehuse til leje, værelser til leje eller studieboliger arbejder udenfor byen kører dagligt og nemt til byer som Frederiksværk, Hundested, Hillerød, Birkerød, Ølstykke, Jyllinge, Holbæk og Roskilde.

I byen finder du bedårende slotte, hyggelige havne, det årlige vikingespil, et storkollektiv og ikke mindst en smuk og storslået natur.

  • Bedårende slotte

I Frederikssund vil du få oplevelsen af landsbyidyl tilsat flere gamle seværdigheder som Jægerspris Slot og Herregårdsmuseet Selsø Slot.

  • Hyggelige havne

Frederikssund ligger som sagt ud til Roskilde Fjord og det gør det attraktivt i forhold til lystsejlads og diverse vandsport som f.eks. SUP boards, kajaksport og surfing.

  • Det årlige vikingespil

Hvert år i slutningen af juni og starten af juli finder det årlige vikingespil sted. Man kommer til at træde ind i vikingernes verden og blive ført tilbage til de dramatiske historier fra vikingtiden. Det opføres på friluftsscenen lige ved Vikingebopladsen og er en herlig oplevelse for både børn og voksne.

  • Svanholm Storkollektiv

Siden 1978 har Svanholm Storkollektiv ejet og drevet godset Svanholm, som får mange besøgende om året. I storkollektivet bor der ca. 80 voksne og 50 børn, som i den grad er med til at forme stedet i fællesskabets tegn. Nogle er direkte ansatte til at drive godset og kollektivet, men langt de fleste arbejder udenfor kollektivet i diverse jobs.

  • Naturen omkring Frederikssund

I og omkring Frederikssund finder du en smuk og storslået natur i alle former. Nogle er vilde, mens andre er trimmede. Nogle naturseværdigheder som er værd at kigge nærmere på og måske bosætte sig nær er Jægerspris Slotspark, Gerlevparken, Nord- & Østskoven, Selsø Sø og Sillebro Ådal.

Bo i Frederikssund

Der er generelt flere muligheder, hvis du som boligsøgende skal finde en lejebolig Frederikssund. Hvis du er en familie, kan du finde et hus til leje eller et rækkehus til leje, hvis du er single eller et par, kan du finde en lejlighed til leje eller hvis du er ung og gerne vil flytte hjemmefra, kan du finde et værelse til leje eller en studiebolig.

Med en bolig i Frederikssund kommer du til at omgive dig med naturskønne omgivelser nær natur, fjord og strand. Nedenfor vil vi fortælle om to spændende byggerier, som du måske skal tage et ekstra kig på.

  • Frederikssund Strandpark

Byggeriet huser 21 boliger og kommer enten i form af rækkehuse eller dobbelthuse i ét plan. Størrelsen varierer fra 107-126 kvadratmeter og har enten to eller tre værelser. Boligerne er ret ideelle for børnefamilier med fokus på bæredygtighed og store opholdsrum. Derudover er boligerne alle udstyret med egne terrasser, eget haveareal og egen parkering.

Byggeriet ligger på grænsen mellem byen og det åbne landskab langs vandet. Men det er ikke længere ude i udkanten af byen end du har gåafstand til daglige indkøb og en række daginstitutioner sikrer børnepasningen. På cykel tager det ikke mere end et par minutter at nå det centrale Frederikssund, hvor du finder skoler og hyggelige gågader.

  • Bovieran 

Byggeriet Bovieran består af treetagers bygninger, som indhegner en noget anderledes og unik have midt i det hele. I haven er der nemlig alt fra palmer, citrontræer og en masse andre planter fra hele verden. Du finder også et lille stisystem, små strøg, mødesteder og en lille sø med fisk i.

Boligerne er på 77-99 kvadratmeter, hvor der er mellem to og tre værelser. Boligerne er lyse og rummelige med højt til loftet og store vinduer. Der er udelukkende åbne køkkener med direkte adgang til terrasse eller altan.

Hvordan finder jeg en lejebolig i Frederikssund?

Det kan være tidskrævende at finde en lejebolig Frederikssund – men finder du ikke det du søger, men stadig gerne vil finde noget i området kan du tage et kig i Frederikssund Kommune, har vi også boliger der. Vi anbefaler dig derfor, at du starter din boligsøgning så hurtigt som muligt. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i Frederikssund. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Du kan også oprette en BoligMatcher, som løbende opdaterer dig på nye lejeboliger i lige præcis det område, som du søger bolig. 

Hvad koster en lejebolig i Frederikssund?

En lejebolig i Frederikssund koster i gennemsnit omkring 9.900 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 3.000 kr./mdr. og 30.000 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 4.900 kr./mdr. og 16.200 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger i Frederikssund. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Frederikssund.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Frederikssund, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Frederikssund. 

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Frederikssund på BoligZonen.