Lejebolig Slangerup 

Drømmer du om at finde en lejebolig i Slangerup i Nordsjælland, der tilhører Frederikssund Kommune og Region Hovedstaden? Så er du landet det helt rette sted.

Slangerup har i øjeblikket 6.808 indbyggere og har tidligere været en købstad. Byen byder på spændende attraktioner og et godt foreningsliv med mulighed for at få børnene i gode skoler og institutioner. Derudover er der rig mulighed for at tage del i idræts- og kulturlivet, hvis du ønsker det.

Nedenfor kan du blive meget klogere på, hvorfor du bør overveje at finde en lejebolig i Slangerup, og hvordan du får de bedste forudsætninger for at finde drømmeboligen. 

Attraktioner i Slangerup

Der er flere forskellige spændende attraktioner at vælge imellem, når du besøger eller flytter til Slangerup. Dog skal du for det meste køre lidt længere til en af de nærmeste byer i Nordsjælland, hvis du gerne vil opleve større attraktioner. Her kan du blandt andet besøge:

·      Frederiksborg Slot

·      Fredensborg Slot

·      Jægerspris Slot

·      Egelund Slot

·      Buresø

·      Slangerup Bio

·      Buresøstien.

Der er altså mange attraktioner både i og omkring Slangerup, hvis du godt kan lide at være kulturel og opleve byen på en anden måde. Det giver desuden også et godt indblik i, hvad du kan forvente af bymiljøet.

Udover spændende kulturelle indslag i byen finder du også en række mindre specialbutikker i byen samt de mest nødvendige dagligvarebutikker. Vil du gerne udvide din horisont og besøge en større by for flere indkøbsmuligheder, kan du tage til Hillerød eller Frederikssund, der ligger henholdsvis 18 og 10 minutter væk. 

Er du vild med naturen og den ro, du kan få, når du befinder dig i naturen, kan du desuden lægge vejen forbi de mange skønne naturområder, der er at finde i Slangerup. Et af de mere populære områder er Buresøen, der ligger mellem Lynge, Slangerup og Slagslunde. Den tilhører Farum Naturpark, som i sig selv består af 1.800 ha. Her vil du se søens meget klare vand, som du desuden kan tage en dukkert i, hvis temperaturen er høj, og du føler for en god badetur. Derudover har du også mulighed for at tage forbi Slangerup Speedway Klub, hvis du gerne vil se fart over feltet.

Derudover kan du også tage forbi Slangerip Kirke, som ligger tæt op ad byen. På den lange tur rundt i byen kan du med fordel slutte af med at spise på et lokalt spisested i Slangerup. 

Lejligheder i Slangerup

Går du stadig med idéen om at finde et hus til leje i Slangerup – eller anden boligtype – er der altså mange fordele ved at bo i byen. For udover attraktioner og skøn natur vil du også opleve et tiltrækkende foreningsliv, der trods forholdsvis få indbyggere byder på et hyggeligt sammenhold.

Her er mulighed for at finde en ideel sport eller anden træningsaktivitet i Idræts- og Kulturcentret SIK. Derudover er der både omsorgscentre, dagcentre, børnehaver, vuggestuer og dagplejer samt forskellige folkeskoler.

Fordelen ved at flytte til en mindre by som Slangerup er netop, at du blandt andet slipper for at betale husleje i dyre domme, som var tilfældet, hvis du boede i indre by. Derudover får du en helt anden ro og afslapning i din hverdag, når du finder et rækkehus eller anden lejebolig i Slangerup. Her får du nemlig både natur, foreningsliv med gode transportmuligheder via toge og busser. Du kan derfor nemt og hurtigt komme til og fra byen ved at drage nytte af de nemme transportforbindelser i byen. 

Slangerup har derfor i høj grad gjort det nemt for dig som boligsøgende at føle dig hjemme i byen ved at etablere et velfungerende byliv og foreningsliv med nem adgang til transportmuligheder, institutioner og skoler.

Hvad koster en lejlighed Slangerup?

Priserne på en lejlighed i Slangerup afhænger altid af flere parametre. Vælger du en lejlighed på mellem 60-121 kvadratmeter, kan du forvente et prisleje på mellem 7.000-12.900 kr. Det er derfor en god idé at holde dig opdateret på vores side løbende, så du har mulighed for at finde den rette bolig til den rette pris.

Find en lejebolig i Slangerup

Hvis du ønsker at fortsætte din jagt på den perfekte lejebolig i Slangerup, har vi, som tidligere nævnt, gjort det overskueligt for dig som boligsøgende at finde den helt rette bolig. Ved hjælp af vores søgefunktion kan du nemlig nemt og hurtigt afgrænse markedet, så du kun søger efter areal, pris, område og antal værelser. På den måde lander du kun på de boliger, der matcher dine kriterier. 

I samme ombæring kan du med fordel oprette en boligsøgerannonce, hvor du kan udfylde en række personlige informationer, så udlejer bliver mere tryg ved at have dig som lejer. Det øger således dine muligheder for eksempelvis at finde et rækkehus i Slangerup, hvis det er det, du søger. 

Som udlejer har du også mulighed for at anvende vores sikre værktøj i form af vores digitale lejekontakt. Det er både nemt og sikkert for begge parter.

Er du udlejer, kan du desuden læse mere om, hvordan du hurtigst muligt finder en lejer til din bolig.

Vi ønsker dig alt muligt held og lykke.