Hus til leje i Starup ved Haderslev

Starup er en lille by tæt beliggende ved Haderslev i Sønderjylland. Her bor 2488 indbyggere, og man kalder det en satellitby til Haderslev, som den også kun ligger et par kilometer fraStarup har to skoler, flere daginstitutioner og en SPAR. Byen ligger meget tæt på Haderslev, hvor du kan få alt det, du skal bruge. 

Starup kirke ligger ud mod fjorden. I området har man gjort mange arkæologiske fund såsom keramik, men også bronzesmykker. Starup hede er et populært udflugtsmål for lokale, hvor mange går ture og nyder den smukke natur mod Haderslev fjord. Camino Haderslev Næs går hen over heden, og her er Starup kirke bare én af ni kirker på ruten. 

Find dit hus til leje i Starup her på BoligZonen. 

Gode priser og godt lokalmiljø

Når du flytter til Starup, får du gode priser på dit hus til leje, og du får et godt lokalmiljø. Starup er desuden tæt på Haderslev, som er en større by. I et hus til leje i Starup er der plads til hele familien, og alle børn kan få deres eget værelse. Det er en stor fordel, og det kan være ideelt for dig, der ikke har råd til at købe eller synes, at tiderne er for usikre. I en lejebolig kan du altid nemt komme derfra igen, og du har på den måde en anden frihed. 

Det er dog ret sikkert, at du ikke vil fra Starup igen, når du først er faldet til. Hvis ikke du kan finde en bolig i Starup nu, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Du modtager en mail, så snart en ny bolig bliver slået op, så du kan komme af sted til din nye by. 

Bliv klar til at flytte

Når du skal flytte, er der meget at se til og holde styr på. Måske har du prøvet det mange gange, måske ikke. Måske står I nu med et par børn og skal flytte, og det er noget ganske andet end bare at være to! 

Vi har samlet en liste med hjælp til dig, som skal flytte. Du kan læse artiklerne for at få et overblik over de forskellige emner, som kan være aktuelle ved fraflytning og indflytning. Du kan også altid tjekke vores Vidensunivers for at blive endnu klogere på forskellige emner. Vi garanterer, at en artikel vil besvare dit spørgsmål og hvis ikke – så tøv ikke med at kontakte os. 

  • Vidste du, at vi har fået ny lejelov i juli 2022? Læs om de aktuelle punkter her.  
  • Hvordan er det nu lige med en lejekontrakt? Hvad skal man være opmærksom på? Det kan du læse mere om. 
  • Husk indflytningsrapporten! Udlejer skal udfylde den, men du skal gøre opmærksom på, hvis noget i boligen ikke er i orden, så du ikke skal hæfte for det senere. 
  • Første gang du skal bo i hus? Læs om hvordan du kan spare på varmen.
  • Aconto – hvad er det nu lige for en størrelse?  

Forhåbentligt kan du blive klogere her og få besvaret dine eventuelle spørgsmål.