Lejebolig i Svenstrup

Med sine 7.558 (2021) indbyggere er Svenstrup hverken for stor eller for lille. Her vil du finde et rigt liv men også mulighed for masser af afslapning og ro. Svenstrup fungerer i praksis som en forstad til Aalborg, og byen er således en del af Aalborg Kommune og dermed også Region Nordjylland. Svenstrup ligger blot 10 km. syd for Aalborg Centrum, så hvis din nye lejebolig ligger i Svenstrup, er du aldrig langt fra Danmarks fjerdestørste by.

I denne artikel vil vi fortælle dig alt det, som du har brug for at vide, før du flytter til Svenstrup. Inden du fortsætter din boligsøgning, anbefaler vi dog, at du læser vores gode råd og guide til dig som kommende lejer eller boligsøgende. Held og lykke med boligjagten i Svenstrup!

Attraktioner i Svenstrup

Hvis du overvejer at flytte til Svenstrup, er du helt sikkert også interesseret i, hvad man egentlig kan opleve i Svenstrup. I listen nedenfor har vi samlet et udvalg af attraktioner og seværdigheder i og omkring Svenstrup: 

  • Godthaab Hammerværk er i dag et museum. I den tidlige industrialisering var fabrikken dog i fuld drift, og her blev der produceret hånd-, mark- og haveredskaber. I smedjen kan du få et unikt indblik i, hvordan arbejdsgangene fungerede i en nu svunden til. I udstillingen kan du se forskellige, manuelle redskaber. Desuden er der knyttet en lille, hyggelig café til museet, hvor du både kan betale med kontanter og Mobile Pay
  • Guldbæk Vingaard er en grøn og bæredygtig vingård, der udelukkende producerer økologiske vine. Den lille vingård er et familieforetagende, og gården drives i dag af tredje generation. Hos Guldbæk Vingaard finder du dansk, lokalproduceret vin i verdensklasse. 
  • Hos Jørgen Riecks Arkæologiske Samling finder du Danmarks største privatsamling af bl.a. Danefæ. Der er gratis adgang. 

Lejlighed og hus til leje i Svenstrup

Svenstrup er en by med et rigt erhvervsliv. Her ligger flere store fabrikker og industrier. Tulip, der tidligere var kendt som Gøl Pølser, hører hjemme i Svenstrup og er byens største arbejdsplads med hele 300 ansatte. Desuden har Arla Foods en fabrik i Svenstrup ved navn AKAFA, der har ca. 275 ansatte.

Hvis du har børn i skolealderen, rummer Svenstrup hele to folkeskoler: Højvangsskolen og Svenstrup Skole. Elever i gymnasiealderen har muligheden for at gå på gymnasium i Støvring (10 km. fra Svenstrup) eller på en af de mange gymnasier og andre ungdomsuddannelser i Aalborg. Svenstrups placering tæt på Aalborg er altså ideelt for familie med lidt ældre børn. 

Med Aalborg som nærmeste nabo er du aldrig langt fra en større by. Her har mulighed for at tage på den helt store shoppetur eller nyde en dejlig frokost på en af de mange hyggelige caféer og barer. Tag et smut op på Salling Rooftop og nyd udsigten. Hvis du er til fest og farver, er Jomfru Ane Gade en selvfølgelighed. Gaden er garanti for liv og glade dage. Hvis du er til mere rolige aktiviteter, kan du f.eks. tage i Aalborg Zoologiske Have, hvor du kan se giraffer, elefanter og pingviner. 

Hvad koster en lejebolig i Svenstrup?

Priserne på en lejebolig i Svenstrup afhænger af, hvad du leder efter i din nye bolig. Er du alene og ønsker at finde en lille og hyggelig lejlighed, kan du for 3.000 kroner få en etværelses lejlighed på mellem 30 og 40 kvadratmeter. Er I et par, der leder efter jeres nye drømmebolig i Svenstrup, kan I få en toværelses lejlighed på mellem 40 og 70 kvadratmeter for mellem 4.000 og 5.000 kroner om måneden. Ønsker I at rykke i en større bolig, kan Svenstrup tilbyde villaer på op til 100 kvadratmeter for under 8.000 kroner om måneden.

Find din nye bolig i Svenstrup med BoligZonen

Vidste du, at BoligZonen har gjort det nemt for dig at finde din nye lejebolig? Med vores smarte søgemaskine kan du selv bestemme, hvad der betyder mest for dig i forhold til din nye bolig. Om det er boligens størrelse, prisen, antal værelser eller typen af bolig, der er afgørende for dig, gør ingen forskel for os. Du taster blot dine søgekriterier ind i vores søgemaskine, og så klarer vi resten for dig.

BoligZonen er også for dig, der gerne vil udleje din nuværende lejlighed. Som udlejer kan du nemt oprette en udlejeannonce og udleje din bolig ganske gratis. Når du har oprettet din udlejeannonce, vil den blive synlig, så interesserede kan se din bolig og tage kontakt til dig. Du har selvfølgelig altid mulighed for at slette og redigere dine annoncer. 

Som en yderligere service til dig har vi lavet en gratis, digital lejekontrakt, så både du og din potentielle lejer/udlejer kan føle jer trygge. Hvis du har yderligere spørgsmål til vores generelle services og produkter eller mere specifikke spørgsmål omkring din nye lejebolig i Svenstrup, skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice.  

Vi ønsker dig al held og lykke med din nye tilværelse i skønne Svenstrup!