Sydhavn lejligheder: Bo i det upcoming København

Sydhavn er en perle af smuk natur, unikke steder og nye lejligheder. Hvis du leder efter en Sydhavn lejebolig, vil du få masser af andet med oveni hatten. Lejlighederne er lyse og oftest beliggende tæt på vandet. Sydhavn ligger tæt ved fredfyldt natur, så hvis du trænger til en pause fra storbyens larm, får du det her. Amagerfælled er beliggende på den anden side af vandet, og du bor tæt på Valbyparken og Sydhavnstippen, hvor du nemt kan komme i vandet med din kajak. 

Samtidig er du tæt på Indre by, som har alt, hvad du skal bruge. Vesterbro er et hipt sted fyldt med restauranter og caféer. Når du får brug for at mærke noget byliv, er bydelen ikke mere end en kort cykeltur væk. 

Lejebolig på Sydhavnen giver dig mange muligheder

Som allerede nævnt har du mange muligheder, når du bor på Sydhavn. Der er mange kreative steder i Sydhavn, som er værd at besøge eller investere i. BaneGaarden er ét af dem. Dette er DSB’s gamle lader, der førhen blev brugt til opbevaring af træ. I dag er de købt af fire iværksættere, som har restaureret dem og lavet dem til værksted, restaurant, marked osv. 

Når du træder ind på BaneGaardens område, føles det som om, du har forladt København og træder ind i en urban drømmeverden. Var det noget med en fermenteringsworkshop, syv-retters middag, morgendans i naturen, farmers market eller et glas grøn mandarin-limonad? Der er mange muligheder i miljøet omkring BaneGaarden, og du kan blive en del af det! 

Når du bor i Sydhavn, er det også oplagt at dyrke vandsport. Du er tæt på vandet, hvor du nemt kan stå på paddleboard, sejle i kajak eller tage til Sluseholmen havnebad om sommeren. Vand bliver en naturlig del af din hverdag!

Hvordan finder jeg en Sydhavn lejebolig?

Lejlighed i Sydhavnen bliver mere og mere populært. Derfor kan det også være sværere at finde en lejlighed. På BoligZonen får du nem adgang til at finde lejeboliger i netop dette område. Du kan bruge søgefunktionen til at specificere din søgning. På den måde får du kun boliger frem, som er relevante for dig. Sydhavn lejligheder ligger i prislejet 8000-20.000 kr. Forskellen ligger i størrelsen på lejligheden, placeringen ved vandet, eller hvorvidt det er nybyggeri eller ej. Hvis du er single, kan du godt finde en 1-værelses lejlighed til omkring 8000 kr., hvor en familie skal op i et andet prisleje for at få en 3- eller 4-værelses lejlighed. 

Hvis ikke du finder drømmeboligen, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Mange lejligheder i Sydhavn ryger hurtigt til en lejer, og derfor når du ikke at se dem på siden. Når du er tilmeldt BoligMatcher, vil du modtage en mail, så snart nye boliger bliver slået op på siden. Det giver dig et forspring og en mulighed for at sikre dig din kommende bolig. 

Held og lykke med at finde din kommende bolig!