Sluseholmen lejligheder

Sluseholmen er et utroligt dejligt kvarter i København. I 2024 åbner en metrostation her, hvilket kun gør området endnu mere attraktivt. Når du bosætter dig i en lejebolig i Sluseholmen, vil du opleve et fællesskab og et område med en vision, der er til at mærke og føle på. Lejligheder i Sluseholmen ligger på 14.500-20.000 kr. om mdr., og de er som regel 3 eller 4-værelses lejligheder med plads til et par eller en mindre familie. 

Når du bor i Sluseholmen, bor du lige ved vandet. Faktisk er alle lejligheder placeret ud til vandet, hvilket er helt unikt. Kun i Sluseholmen har du den mulighed i København. Dermed får du nem adgang til at dyrke vandsport. Grib paddleboardet og se kanalerne fra dit stand up paddle. Eller meld dig ind i den lokale kajakklub eller sejl en tur med din egen kajak, hvor du får brugt kroppen. Du kan også hoppe i vandet om sommeren eller melde dig ind i en vinterbaderklub. 

Charmen ved Sluseholmen lejebolig

Sluseholmen lejlighed er moderne nybyggeri, der er optimeret på alle punkter. De har godt med lysindfald, der gør lejligheden lys og venlig. Alt er i høj kvalitet, og planløsningen er gennemtænkt. Facaderne er varierede, så der er altid noget spændende og flot at se på. Din opgang kan dermed være helt unik og skille sig ud på sin måde. 

Du er tilmed 10 minutter fra rådhuset, og du har samtidig kort vej til Amager fælled på den anden side af kanalen. Natur og by ligger i perfekt afstand, hvorfor du får lidt af det hele, når du bosætter dig i Sluseholmen. 

Sluseholmen har sin egen lille bydel med spisesteder, caféer, legepladser, grønne områder og et havnebad. Du kan sådan set opholde dig i Sluseholmen hele tiden, men når du får brug for at se noget andet, kan du nemt og hurtigt komme rundt til resten af København. På cykel eller måske med den nye metro?

Find din lejebolig på Sluseholmen

Hvordan finder du en lejebolig på Sluseholmen? Du kan bruge BoligZonens side til at finde frem til din drømmebolig. Med vores søgefunktion kan du centrere din søgning om den bolig, du drømmer om. Kan du ikke umiddelbart finde drømmeboligen? Frygt ikke, du kan tilmelde dig BoligMatcher, hvor du modtager en mail, så snart nye boliger bliver slået op på siden. Det giver dig et forspring, så du kan være en af de første, der skriver til udlejer og sikrer dig din nye bolig. 

Når du skal flytte, skal du huske at orientere dig om den nye lejekontrakt, som trådte i kraft d. 1. juli 2022. Her kan du være helt opdateret om de nye regler. Udlejer skal bruge den nye typeformular pr. 1. januar 2023, og du kan som lejer opdatere dig på de nye rettelser i lejeloven. Du kan også læse mere om fordelene ved at bo i en nybygget lejebolig eller opdatere dig på andre vigtige emner i vores BoligZonen Vidensunivers.