Bolig til leje Sydsjælland

Sydsjælland er en perle af flot natur og lejeboliger til gode priser. På Sydsjælland finder du byer som Næstved, Vordingborg og Haslev. På siden kan du finde hus til leje eller lejelejlighed, og hvis du vælger en af de større byer, kan du nemt komme til København med tog- eller busforbindelser. Faktisk går der en lokalbane til Faxe, men du kan også nemt tage en hurtig forbindelse med DSB til Næstved, Vordingborg eller andre sydsjællandske byer. 

Leder du efter bolig til leje på Sydsjælland? Så er du kommet til det rette sted. Sydsjælland er et oplagt sted at bo. Du finder flot natur allevegne, samtidig med at du kan få bylivet i halvstore byer som Næstved eller Vordingborg, men du kommer også hurtigt til København, hvis du gerne vil i teatret, få lækker cuisine eller tage en tur på Strøget. Desuden kan du altid tage en weekendtur til smukke Møn, der ligger lige rundt om hjørnet. Her valfarter turister til om sommeren, men Møn er sådan set skøn hele året rundt. Du har gode muligheder for at besøge Møns klint, når det ikke er højsæson for turister, og hvis du har sommerhus på Møn, kan du altid tage væk en weekend. 

Sydsjælland har meget billigere priser end i København, men du behøver ikke være så langt væk fra storbyens liv. Fra Næstved tager det mindre en halvanden times kørsel til indre by. Du finder nemt et hus til leje på Sydsjælland, og så får du den plads og den pris, du ikke kan få i storbyen. Samtidig med er du tæt på vandet, skoven, og du får den ensomhed, man kan savne, når man bor i København. 

Hvordan finder jeg en lejebolig Sydsjælland?

For at gøre det nemt for dig matcher Boligzonen lejer og udlejer. Du kan nemt søge dig frem til, hvor du gerne vil bo på Sydsjælland, til hvilken pris, og om du ønsker en lejebolig eller et lejet hus. Hvis du filtrerer din søgning, kan du nemt finde frem til præcis din drømmebolig. 

Det kan også være, at du bare er nysgerrig på, hvilke boliger og hvilken pris du kan få på Sydsjælland, og så kan du søge lidt bredere. 

Der er mange børnefamilier, der flytter fra København til Sydsjælland. Her får du råd til mere plads, og det kan være belejligt, når der kommer nye til i familien. Lejebolig Sydsjælland finder du nemt gennem Boligzonen, hvor du kan søge ud fra de kriterier, du har. 

Seværdigheder Sydsjælland

Der er mange ting at se og opleve på Sydsjælland! Her får du nogle af de største seværdigheder:

1.     Skovtårnet: Skovtårnet er et nyt varetegn på Sydsjælland. Det trækker folk fra hele landet, som kommer for at opleve den specielle arkitektur og en tur op i Skovtårnet, hvor du bliver krediteret med en smuk udsigt over Gisselfeld Klosters skov. Tårnet er 45 meter, så det er ikke for folk med højdeskræk. Det er nemt at komme til tops, og imens kan du se mere og mere af trætoppene og beundre arkitekturen. Tårnet ligger 140 meter over havets overflade, og du får en flot udsigt. Du kan desuden også besøge klatreparken ved siden af, hvis du vil have lidt spænding, og du får også en fin gåtur til tårnet.  

2.     Møns klint: Møns klint er et af Danmarks klenodier. Det er på UNESCOS verdensarvlisten, og er et must-see. Du får flotte hvide klitter, der går brat nedad, og solen vil glimte i det smukke, klare vand. Der er mange stier, du kan tage omkring Møns klint, og der er også et museum, hvis du vil vide mere om den særlige natur. 

3.     Camønoen: De seneste år er det blevet utrolig populært at vandre pilgrimsruter. Du behøver ikke mere tage til udlandet for at opleve smuk natur, mens du vandrer. Du kan nemlig gå Camønoen. Her kommer du tæt på Møns natur, og du kan overnatte i telt, shelter eller på et af de mange hyggelige vandrehjem. 

4.     Stevns klint: Stevns klint er 17 km lang og 41 m høj. Den er optaget på UNESCOS verdensarvliste. Den er utrolig smuk, og der vil være færre turister end på Møns klint. 

5.     Gavnø slot: Gavnø slot er det fineste eventyrslot opført i rokokostil. Det er bygget for omkring 600 år siden. Det er muligt at besøge slottet, og det er klart et besøg værd! Slottet har et farverigt kirkerum og Nordeuropas største malerisamling bestående af 1000 malerier. 

6.     Bonbon land: Bonbon land er utrolig sjovt for hele familien. Du finder de sjoveste forlystelser, og børnene vil more sig i timevis. Det er oplagt som en dagstur for hele familien. 

7.     Faxe kalkbrud: Faxe kalkbrud har kalk, der er 63 millioner gammel. Vandet er utrolig blåt, og kalken meget hvid, hvilket gør det til et smukt syn. Det er ikke forbudt at bade, men man skal passe på, da vandet er meget koldt under overfladen, og kalkbruddet er ekstremt dybt. 

Hvorfor skal du bo på Sydsjælland?

Hvis du endnu ikke er blevet overbevist, så kan vi opfordre dig til at tage et kig på lejeboligerne her på siden. Du vil hurtigt se, at priserne er lavere, end hvis du bor tæt på København. Udover billige lejeboliger på Sydsjælland får du som allerede nævnt smuk natur, mere plads omkring dig, og du er stadig forholdsvis tæt på byen. Seværdigheder på Sydsjælland er der masser af, som både inkluderer natur, historie og underholdning. 

Find din kommende lejebolig Sydsjælland på BoligZonen

Her på BoligZonen finder du er bredt udvalg af lejeboliger på Sydsjælland. Vi godkender boligannoncer inden, så du får tryghed og sikkerhed, når du skriver til en udlejer. Du slipper dermed for at bekymre dig om nogen form for usikkerheder og kan fokusere på at finde en lejebolig på Sydsjælland. 

Hvis du har bestemte kriterier, kan du nemt søge det frem ved hjælp af søgefunktionen på siden. Måske har du et loft for dit budget, eller måske ønsker du et hus til leje på Sydsjælland. Uanset hvad dine kriterier er, kan du filtrere din søgning, så den bliver mere specifik. 

Du kan oprette en BoligMatcher, hvis du vil være den første, der hører om nyopslåede boliger. Du får en mail, når der kommer nye boliger på Sydsjælland. 

Held og lykke med at finde din kommende bolig.