Lejebolig Haslev

På Sydsjælland i Faxe Kommune ligger den hyggelige og charmerende stationsby Haslev med sine 12.040 indbyggere. Byen er noget helt særligt, eftersom den er omringet af det smukkeste herregårdslandskab, hvor du kan finde flere idylliske skove og slotsparker. Du finder desuden et spændende handelsliv i byens centrum, hvor der er flere restauranter, caféer og butikker.

Der er derfor mange gode grunde til, at en lejebolig i Haslev kan være interessant for lige netop dig, og at huse til leje i Haslev generelt er enormt attraktive. Hos BoligZonen kan du få et samlet overblik over de huse og lejligheder i Haslev, som du kan leje. 

Attraktioner i Haslev 

Det særlige ved Haslev er, at der er tale om en by lige midt i naturen. Det vil sige, at du ikke skal køre særligt langt væk fra byens centrum, før du med det samme vil blive overvældet af den smukke og rolige natur. Haslev er altså byen for dig, der drages af naturen, men som stadig ønsker et pulserende og spændende byliv tæt ved. Det er blandt andet derfor, at der er mange – både yngre, ældre og børnefamilier – som netop nu leder efter en lejebolig i Haslev.

Man kan ikke tale om Haslev uden at nævne Skovtårnet, der ligger ved Camp Adventure. Tårnets øverste platform er hele 135 meter over havets overflade, hvilket gør platformen til det højeste punkt på Sjælland, der er tilgængeligt. Herfra får du en helt særlig udsigt ud over Sydsjælland, og du har mulighed for at se 25 kilometer ud over landskabet. I klart vejr kan du se dele af den københavnske skyline, Turning Torso i Malmø og Øresundsbroen. Det siger lidt om, hvor højt tårnet egentlig er. 

En anden attraktion i Haslev er Gisselfeld Slot, som tilbyder på flere smukke sale og rum, ligesom der er en helt særlig porcelænssamling. Du kan også besøge Paradehuset, der ligeledes er beliggende i Haslev. Tilbage i 2020 blev Paradehuset udråbt som en af de 50 flotteste danske haver, og du kan her blandt andet gå på opdagelse i en imponerende plantesamling.

Endelig er Bregentved Park bestemt også et besøg værd. Godset er en enorm skovbrugs- og landvirksomhed, som er let at kende på grund af det karakteristiske og store spir i kobber. Haven bliver i dag betragtet som værende en af de mest harmoniske og idylliske danske haver, og du finder både skulpturer, en sandstensbro, kanal-ø og springvand.

Haslev har altså noget for enhver smag. Hvad end du foretrækker byliv eller natur, har Haslev helt bestemt noget at byde på. Det er blandt andet grunden til, at lejeboliger i Haslev er i høj kurs blandt mange. 

Lejligheder i Haslev 

Med en lejebolig i Haslev er du ikke mere end 20 kilometer fra Ringsted, 23 kilometer fra Køge, 25 kilometer fra Næstved og 60 kilometer fra København. Det er blandt andet derfor, at der er mange, som finder det attraktivt at bo i denne sydsjællandske by. Derudover passerer motorvej E47 cirka fem kilometer øst for byen. Derfor er det utroligt nemt at komme hurtigt til de omkringliggende større byer. 

Beboerne i de mange attraktive lejligheder i Haslev kan desuden nyde rigtig godt af den fordelagtige jernbaneforbindelse, der fører til både København, Roskilde, Køge, Næstved, Nykøbing Falster, Vordingborg og Tyskland. Der er desuden et hav af busforbindelser både til og fra Haslev. Der er således ingen tvivl om, at byen har en rigtig god infrastruktur samt gode trafikforhold, som du vil kunne drage stor fordel af med en lejebolig i Haslev.

Hvad koster en lejebolig i Haslev?  

Når det kommer til lejligheder i Haslev og huse til leje i Haslev, er der stor forskel på prisen. Den afhænger nemlig af faktorer såsom beliggenhed, antal værelser, antal kvadratmeter og så videre. Dog vil du skulle regne med, at en lejebolig i Haslev cirka koster mellem 3.500-12.500 om måneden. 

BoligZonen formidler huse til leje i Haslev 

BoligZonen er det helt rette sted for dig, der søger en lejebolig i Haslev. Det skyldes, at vi formidler lejeboliger rundt omkring i hele Danmark, og derfor har vi gjort det nemt for dig at finde attraktive lejeboliger i Haslev eller andre steder i Faxe Kommune. Alt, du skal gøre, er at oprette en boligsøgerannonce. Det er med til at øge dine chancer for at finde din drømmebolig, og udlejer kan på den måde kan se, hvem du er, ligesom vedkommende har mulighed for at tage direkte kontakt til dig.   

Er det første gang, du skal leje enten et hus eller en lejlighed, og har du derfor brug for gode råd, står vi også til rådighed. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores mange artikler og i vores boligsøgning, så du øger dine muligheder for en sikker og tryg søgning. Vores fornemste opgave er nemlig at formidle attraktive lejeboliger til dig i Danmark, og vi håber naturligvis, at du finder den lejebolig i Haslev, du drømmer om.