Uhrhøj – en bydel med masser af nybyggeri

Uhrhøj er en bydel af Vejle, hvor du finder supermarkeder, skole, sportshal og fitness. Der ligger utrolig meget nybyggeri her, og mange familier flytter til. Uhrhøj ligger ved smuk natur og lige i udkanten af Vejle, så du får det bedste fra begge verdener. 

Er du som så mange andre interesseret i et rækkehus i Uhrhøj eller en anden lejebolig? Så kan du finde det her hos BoligZonen. 

Hvis ikke du finder drømmeboligen, kan du tilmelde dig BoligMatcher og få besked, så snart nye boliger slås op i området.  

Hus til leje i Uhrhøj i Vejle

I Uhrhøj er det oplagt at finde et hus til leje. Nye arkitekttegnede rækkehuse opføres til december 2022. Et 3-værelses rækkehus i Uhrhøj koster ikke mere end 10.500 kr. om måneden. Med et hus i Uhrhøj kommer du tæt på Vejle by, på skovområder og på villakvarterer, hvor børnene trygt kan vokse op. De kan selv cykle til skolen i nærheden, og efter skole er der masser af fritidstilbud i området. 

Måske er familien ikke helt stor nok til at leje et hus. Så er et rækkehus i Uhrhøj oplagt. Her kan I bo som par, den lille familie, eller hvis du er single, får du plads til at invitere gæster over. Mange af rækkehusene er nyopførte, og du får dermed et rækkehus i helt ny stand. 

Hvordan finder jeg en lejebolig med husdyr tilladt?

En lejebolig med husdyr tilladt er ikke garanteret. Det er nemlig ikke alle udlejere, som elsker husdyr. Du skal dermed altid skrive til udlejer først. Det vil som regel stå i din lejekontrakt eller husorden, hvorvidt husdyr er tilladt eller ej. Det kan dog være en hårfin grænse, fordi er fisk også husdyr? Marsvin eller en kanariefugl? Selvom husdyr ikke er tilladt, vil nogen udlejere tillade fisk eller en fugl. Det er dermed altid værd at prøve at skrive til udlejer for at høre, om det er tilfældet for denne person. 

Hvis du har et husdyr allerede, skal du søge på boliger, som tillader dette. Det kan du gøre ved at filtrere din søgning på BoligZonen, så du kun får relevante resultater frem. 

Det er vigtigt som husdyrsejer, at dit husdyr kan flytte med dig. Derfor har vi forsøgt at gøre boligsøgningen nemmere for dig. 

Bliv klar til flytning

Når du skal flytte, er der meget, man skal have styr på. Det kan være, at det er lang tid siden, du har flyttet og lige skal huske, hvad der skal gøres. Du kan læse nogle af disse artikler, som er relevante:

Det er bare nogle af de emner, vi tænker, kan være relevante for dig, når du skal flytte. Du er velkommen til at læse mere på vores vidensunivers og få svar på alle dine spørgsmål. 

Held og lykke med boligjagten!