Lejeboliger Vanløse

Vanløse ligger med sine omkring 41.000 indbyggere i Københavns Kommune – kun 7 km fra Hovedbanegården. Vanløse er omringet af Brønshøj, Husum, Frederiksberg og Rødovre og byen rummer alt fra ejerboliger, værelser til leje, lejligheder til leje, rækkehuse til leje, huse til leje samt studieboliger. Tværs gennem byen løber Ålekistevej, Sallingvej, Jernbane Allé og Jyllingevej / Bellahøjvej, mens gaderne Slotsherrensvej, Godthåbsvej og Grøndals Parkvej løber langs bygrænsen. I den sydvestlige del af Vanløse ligger Damhussøen og i den nordligste ligger Damhusengen med Harrestrup Å. 

Mange er begyndt at slå sig ned i yderområderne af Københavns Kommune på grund af de høje priser på lejeboliger i centrum, men også fordi du i yderkanten af byen finder flere grønne områder. Det uden at gå på kompromis med transporttid ind til centrum. I Vanløse finder du S-togstationerne Vanløse Station, Jyllingevej Station, Islev Station og Flintholm Station – hvoraf sidstnævnte også er Metrostation. Fra Flintholm Station kan du være på Kgs. Nytorv på 11 min.

Det grønne Vanløse

Det er svært at finde grunde til ikke at forelske sig i Vanløse, byen har nemlig mange fordele. Med en lejebolig i Vanløse, vil du opleve et dejligt lokalmiljø, fordi mange i Vanløse vægter engagement og sammenhold. Byens grønne områder, som kan benyttet af alle, er også noget, som folk elsker ved Vanløse. I byens parker, som f.eks. Grøndalsparken og Krogebjergparken, kan du nyde naturen i fred og ro langt væk storbyens stres og jag. Og det kan både være i form af gåture, cykelture, løbeture eller bare med en picnickurv under armen. De grønne områder er også særdeles børnevenlige med flere naturlegepladser.

Bo i Vanløse

Med korte afstande til hele København bliver det også mere og mere populært at bo i Vanløse. Hvis man bosætter sig i Vanløse skal man ikke længere ”ind til byen” for at finde en hyggelig café / kaffebar. Især Café Vik er meget populær. Også når det kommer til shopping kan Vanløse være med. Byen har nemlig fået sit eget shoppingcenter, Kronen Vanløse, med mange forskellige butikker. Hvis du mere er til mindre butikker kan vi anbefale dig at gå vejen forbi Ålekistevej. Vanløse tilbyder også egen biograf samt eget kulturhus og bibliotek (Kulturstationen Vanløse).

Hvis du er på udkig efter en lejebolig i Vanløse har du mange muligheder. Hvis du er et par og leder efter en lejelejlighed har Vanløse det, hvis du er en lille familie og leder efter et hus til leje har Vanløse det og hvis du er studerende og gerne vil bo sammen med andre i et værelse til leje har Vanløse også det. Mange studerende vælger at slå dig ned i byen, fordi de kan være tæt på diverse videregående uddannelser i København og stadig kan nyde godt af naturen.

Mange af de nyere byggerier giver Vanløse en følelse af at være i et urbant miljø. Særligt to stiller sig ud.

Fællesskabets Hus

Midt i Vanløse på Apollovej skyder Fællesskabets Hus op. Byggeriet har især lagt vægt på en boligtype, som København som uddannelsesby virkelig mangler – nemlig ungdomsboliger. De har gjort hvad de kunne for at holde huslejen i bund og samtidigt fokuseret på at give de unge et godt sted at bo. I byggeriet deles man om grønne fællesarealer i gården, på tagterrassen og i fællesrummene. Fællesskabets Hus ligger kun 5 minutter fra Flintholm Station med både S-tog og Metro ind mod centrum.

Kronen

Kronen er et samlet projekt med boliger, butikker, restauranter og en grøn gårdpark og er et nyt varetegn for Vanløse. 12 meter oppe i luften på toppen af Shoppingcenteret Kronen ligger 158 boliger i et lille bykvarter. Næsten uanset hvilke bolig du måtte få fingre i er udsigten intet mindre end fantastisk. Boligerne er opført i op til fire etager fordelt på 18 blokke. Inde mellem boligblokkene er der anlagt et samlet landskabsprojekt med små torve, gangstier og mindre stier til de nederste boliger, som har private haver. 75% af boligerne er private lejeboliger mens 25% er almene boliger. 

Hvordan finder jeg en lejebolig i Vanløse?

Det kan være tidskrævende at finde en lejebolig i Vanløse. Vi anbefaler dig derfor, at du starter din boligsøgning så hurtigt som muligt. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i Vanløse. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Hvad koster en lejebolig i Vanløse?

En lejebolig i Vanløse koster i gennemsnit omkring 7.700 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 2.500 kr./mdr. og 23.500 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 3.800 kr./mdr. og 24.800 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger i Vanløse. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Vanløse.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Vanløse, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Vanløse. 

Hvis du gerne vil være nogle af de første der ser nye lejeboliger, kan du nemt og hurtigt oprette en BoligMatcher og automatisk få en mail, når der dukker nye lejeboliger op i Vanløse.

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Vanløse på BoligZonen.