Studiebolig i Vester Skerninge

Vester Skerninge ligger tæt på både Faaborg og Svendborg og er derfor en ideel by for studerende. Her finder du studieboliger til yderst studievenlige priser i fantastisk natur, der ligger tæt på de større byer. Det gør Vester Skerninge til det oplagte sted at bo, hvis du skal studere i området.

De mange billige studieboliger i Vester Skerninge betyder, at du har masser af luft i budgettet til alle de sjove ting, der følger med et studie. Den korte afstand til Svendborg betyder desuden, at du ikke behøver at bruge penge på bil. Du kommer nemt og hurtigt til Svendborg på cykel fra din studiebolig, og ellers er der offentlig transport. Det tager mindre end 20 minutter fra Vester Skerninge til Svendborg.

I Vester Skerninge finder du alt, hvad der skal til for at få hverdagen til hænge sammen. Byen har både supermarkeder, bager, bibliotek og et apotek. 

Er det første gang, at du skal bo ude, kan du med fordel læse BoligZonens guide med gode råd til lejere. Her finder du masser af information om alt fra lejekontrakt til husleje og opsigelse, når studietiden er ovre, og du skal videre.

Find lejligheder i Vester Skerninge

Har du allerede overstået studietiden, og leder du efter en almen lejlighed i Vester Skerninge, er der gode muligheder for at finde din næste bolig. Det gælder, uanset om du søger en lejlighed sammen med din kæreste, partner eller kammeraterne, eller om du søger lejlighed på egen hånd.

Du finder gode toværelseslejligheder til under 4.000 kr., og det giver masser af plads i budgettet til at nyde områdets fritidstilbud. Du finder i Vester Skerninge Kommune alt fra bueskydning til fodbold, tennis, petanqueklubber og motionscenter. Faaborg og Svendborg byder også på en masse kulturelle tilbud.

Byens placering i den skønne, fynske natur tæt på havet og skoven giver dig samtidig god mulighed for at nyde naturens ro. I området finder du blandt andet flere søer og endda et kunstigt rev ud for kysten, som dykkere kan besøge.

Rækkehuse til leje i Vester Skerninge

Ønsker du at bo i dit eget hus, men samtidig være tæt på dine naboer, så er et rækkehus i Vester Skerninge en oplagt mulighed for dig. Vester Skerninge er en lille by med et stort fællesskab, og derfor er et rækkehus værd at overveje, når du leder efter et hus til leje i Vester Skerninge. I et rækkehus har du desuden din egen have, og det giver masser af plads til børn eller børnebørn at boltre sig på. Og skal der holdes fest eller andet, ligger der et flot forsamlingshus fra starten af 1900-tallet i Vester Skerninge 

Find hus til leje i Vester Skerninge

Leder du efter noget større til familien, så er det oplagt at leje et hus i Vester Skerninge. Byen byder på et stort udvalg af aktiviteter for både de mindste og største, og byen ligger samtidig naturskønt. Det giver god mulighed for lange gåture i skoven eller ved de flotte søer, og samtidig er der kun en kort køretur ind til byen, hvor man kan shoppe og gå på café sammen.

Byen er også utrolig børnevenlig, og Vester Skerninge Skole har fra 0-9. klasse. Der findes også et børnehus til de mindste. Den korte afstand til større byer som Faaborg og Svendborg giver også de største børn gode muligheder for at tage på gymnasium eller erhvervsskole.

I Vester Skerninge finder du huse til enhver familie. Når du lejer et hus i Vester Skerninge, står du selv for både have, garage og indkørsel, og det giver en enorm frihed foruden plads til både partner, børn og kæledyr.

Hos BoligZonen finder du huse til leje i Vester Skerninge med alt fra to til fem værelser, og du skal typisk betale omkring 5.000-10.000 kr. i husleje hver måned afhængig af størrelse og placering af lejeboligen.

Værelser til leje i Vester Skerninge

Har du ikke brug for ret meget plads, eller leder du efter en midlertidig lejebolig i Vester Skerninge, så er et værelse oplagt. Du finder på BoligZonen et godt udbud af værelser, der udlejes til fx studerende. Et værelse er som regel en del billigere end en hel lejlighed eller studiebolig, men er selvfølgelig også en del mindre. Og man skal være parat til at lære de mennesker at kende, som man bor hos. Læs eventuelt vores forslag til en roomie-kontrakt, så du er godt rustet til livet med roomies.

Lej en bolig i Vester Skerninge

Vester Skerninge byder på lækker natur, rolige omgivelser og et rigt foreningsliv tæt på større byer. Derudover er byen velegnet til både studerende og børnefamilier. Uanset om du vil leje en lejlighed eller et hus i Vester Skerninge, er der mange lækre boliger på BoligZonen, så du kan finde din drømmebolig. 

Det kan være svært at finde den rette bolig, og derfor har vi på BoligZonen lavet en nem søgefunktion, hvor du let kan søge i det store udbud af boliger ved at angive størrelse, placering og pris. Held og lykke med boligjagten.