Lejebolig Viby Sjælland

Hvis du besøger Viby S, vil du med garanti falde for den charme, du finder i den gamle stationsby. Viby S er beliggende på Østsjælland og har knap 5.000 indbyggere. Byen er en del af Roskilde Kommune, og du finder blandt andet to folkeskoler og en friskole i byen.

Viby S rummer både historie, kultur og ro. Og er du på jagt efter en by, der har det hele uden at være for stor, så er Viby S lige noget for dig.

Attraktioner i Viby S

Attraktioner og seværdigheder er vigtige, når du skal finde en lejebolig i Viby S. Men heldigvis er der nok at vælge imellem, når du søger efter et hus eller en lejlighed i Viby S. 

Fordi Viby S har en attraktiv beliggenhed, har man sat en udviklingsplan i værk. Det betyder blandt andet er nyt bibliotek og kulturhuset Cosmos i centrum af Viby. Derudover kan du opleve:

·      Viby Øst, der har plads til naturudvikling, og hvor du kan besøge de to bydele Langdyssegård og Kavsbjerggård

·      Skønne naturområder, hvor du kan trække vejret og få plads til bare at være. Gå en lang tur, giv hovedet en pause, og nyd den friske luft

·      Dåstrup Kirke, der er en gammel kirke med smukke facetter og en kridhvid facade.

Lejligheder i Viby S

Viby S er blevet særdeles attraktiv for dem, der gerne vil have mere plads, end det er muligt i København, og hvor der samtidig skal være et rigt kulturliv og nem adgang til de større byer med offentlig transport. Du er kun 15 km væk fra Roskilde, som du kan nå på bare 7 minutter i toget, og 50 km fra Københavns Hovedbanegård, som du kan nå på 45 minutter med offentlig transport.

Viby S ligger tæt på vandet ved Solrød Strand. Med 12 km til vandet får du et sted, hvor der er natur, vand og storby lige om hjørnet, og hvor der er gode aktiviteter for børn såvel som voksne.

Du kan både finde et hus og en lejlighed i Viby S. Byens rivende udvikling byder på mange nybyggede områder med spændende og nytænkende arkitektur, så du kan finde en lejebolig i Viby S lige efter din smag.

Hvad koster en lejebolig i Viby S

Når du vil leje en bolig i Viby S, får du meget mere bolig for pengene end i indre København. Her kan du finde et rækkehus til leje til 11.000-14.000 kr. per måned for 3-5 værelser og 110-140 kvm. Du kan også finde lejligheder, der ligger mellem 6.000 og 12.000 kr. per måned for 60-180 kvm.

Find din nye lejebolig i Viby S nemt og enkelt

Er du på jagt efter en ny lejebolig i Viby S? Så forstår vi dig godt. Du får det hele lige om hjørnet, samtidig med at du får mere plads. Hos BoligZonen giver vi dig mulighed for nemt og enkelt at finde drømmeboligen.

Du kan søge efter din nye bolig i Viby S på vores side. Vores søgefunktion gør det nemt at vælge de kriterier, din bolig skal have. Derudover guider vi dig til alt fra indflytningssyn til alt det, du skal vide som ny lejer. Vi ønsker dig held og lykke med din boligjagt!