Rækkehus til leje Odense

Er din største boligdrøm et rækkehus med masser af plads og en lille have? Så er der heldigvis mange rækkehuse til leje i Odense!

I et rækkehus har du mere plads indendørs og dejlig have udendørs, der er perfekt, hvis du har brug for ro, eller hvis du har småbørn. I rækkehuse bor du også tæt med dine naboer, og dine børn har med sikkerhed mulighed for at finde nye legekammerater på vejen.

Et rækkehus i Odense er til dig, der søger væk fra travlheden i byen, men elsker at være social med dine naboer – det kan nemlig næsten ikke undgås i et rækkehus.

Et rækkehus til leje i Odense ligger mellem 8.000 til 10.000 kroner om måneden, og det er muligt både at finde tre-, fire- og femværelses rækkehuse.

På BoligZonen er der rig mulighed for at finde et rækkehus til leje i Odense. Du skal blot søgelejeboliger i Odense og så specificere din søgning, så den retter sig mod dine ønsker. 

Find det rækkehus du drømmer om

I Odense findes mange forskellige slags rækkehuse, så du kan nemt finde et, der passer til dine behov. Du skal overveje, hvor meget du vil betale, og om beliggenheden er vigtig for dig. Jo tættere på centrum, jo dyrere er det. 

Der findes rækkehuse til leje fra omkring 100-140 kvadratmeter. Du finder også mindre rækkehuse, hvis det primært er til 1 eller 2 personer. Via søgefunktionen kan du søge på antal værelser, på beliggenhed, og om det skal være ubegrænset leje. Du kan også se, om husdyr er tilladt, hvis du ønsker at flytte din hund eller et andet kæledyr med. På den måde får du kun rækkehuse frem, som er relevante for dig. 

Hvis ikke du finder din drømmebolig, kan du oprette BoligMatcher. Med BoligMatcher modtager du en mail, når der bliver slået boliger op, der lever op til dine kriterier. Du kan være den første, der skriver til udlejer. 

Der findes mange rækkehuse til leje i Odense, der er små perler, og du skal nok kunne finde et rækkehus, der passer til dig og dine behov. Odense er en hyggelig by at bo i, hvor der både er flot natur og sker en masse på kulturområdet. Det er en ideel by både for unge, voksne og børnefamilier. 

Ønsker du at udleje dit rækkehus?

Det kan også være, at du står på den anden side og faktisk ønsker at udleje dit rækkehus. Der kan være meget, man skal tage stilling til, og du kan blive klogere på nogle af emnerne i vores vidensunivers BoligZonen Viden. Det er vigtigt, at der er styr på alt det formelle vedrørende udlejning. Du kan for eksempel gøre brug af vores lejekontrakter. Hvis du er udlejer, kan du oprette din bolig gratis på BoligZonen. Du vil opleve snart at få henvendelser, og dit rækkehus vil have fundet en ny ejer. Udlej din bolig gratis og vi godkender og validerer din boligannonce. 

Uanset om du er lejer eller udlejer ønsker vi dig alt muligt held og lykke!