Lejlighed til leje i Odense – find din kommende bolig her

Leder du efter en lejlighed til leje i Odense? Så er du kommet til det rette sted. På BoligZonen har vi et bredt udvalg af lejeboliger i Odense. Ved at bruge søgefunktionen kan du søge dig frem til den rette bolig for dig. Det kan være, du har krav til, hvor stor lejligheden skal være, eller måske ønsker du flere værelser, så du kan fremleje et af dem ud? Det kan også være, at du har krav til, hvor lejligheden skal ligge. Mange ønsker en lejlighed til leje i Odense C – måske er det dig? Brug vores søgefunktion til at søge relevante boliger frem, og du vil snart finde en lejlighed. 

I Odense Centrum kan du finde toværelseslejligheder til lige knap 6.000 kroner om måneden, og søger du mod både vest og syd, kan du finde en treværelses lejlighed til lige knap 4.000 kroner om måneden. Det er altså forholdsvist billigt at finde en lejlighed i Odense C. 

Vælger du at leje en lejlighed i Odense, skal du altså ikke af med mange penge om måneden. Det betyder, at der for eksempel er plads i økonomien til en bil, så du slipper for at tage offentlig transport. Dog er offentlig transport hurtigt og nemt i Odense, og du kan i løbet af 45 minutter til en time komme rundt i det meste af Odense. 

Hvor skal jeg bo i Odense?

Odense har mange skønne områder, og uanset hvor du bosætter dig, vil du være tæt på byen og tæt på naturen. Odense har små naturskønne oaser, hvor du næsten kan glemme, at du faktisk er i en stor by. Hvis du gerne vil spare penge, kan du flytte længere ud fra centrum, men det tager kun en cykeltur eller bustur, og så er du i Odense centrum, hvor du kan shoppe i byens mange butikker eller nyde bylivet. 

Odense C: At finde en lejlighed til leje i Odense C er naturligvis manges drøm. Der findes lejligheder til gode priser, selvom de ligger i centrum af en stor by. Der er flere områder af Odense C, der er værd at nævne. 

Albani kvarteret: Kvarteret er kendt for Albani bryggeriet. Det ligger i centrum, men tæt på Munke mose og Odense Å, hvor du kan cykle eller gå en tur. Letbanen kommer på sigt til at gå igennem her, hvorfor det er et område med masser af potentiale.

Ansgarkvarteret: Her bor du midt i byen, men tæt på Odense Å, hvor du kan løbe en tur. Zoologisk have ligger i området og Dyrskuepladsen. Du kan nyde en picnic i Ansgar Anlæg eller sole dig på en sommerdag med vennerne. I dag ligger Odense Universitetshospital her, men det skal senere flyttes, og der vil blive opført en masse nye boliger og boligområder. 

Campus Odense: Det er ideelt at bo her, hvis du studerer eller arbejder på universitetet. 

Havnen: Havnen er et råt miljø med industribygninger, men også med moderne boliger. Der er rig mulighed for at tage på festival om sommeren, loppemarkeder, og du kan tage en dukkert eller sejle i kajak eller robåd. Mange dyrker også parkour eller spiller paddletennis. Det er et super fedt miljø – særligt om sommeren. 

Skibhuskvarteret: Dette er et gammelt, hyggeligt område, som kaldes en by i byen. Der er tæt på bymidten, havnen og har rækkehuse til leje, huse til leje og skove. 

Østerbro: Bydelen er tæt ved bymidten og mellem Odense Å og Skibhuskvarteret. Det har derfor en ideel placering tæt ved centrum, vand og natur. Der er et stærkt lokalt engagement, som du kan være en del af.

Det er nogle af de attraktive områder tæt på centrum. Odense er en hyggelig og charmerende by, og det er nemmere at finde en lejlighed til leje her end i København eller Århus.