Bagsværd

Bagsværd med dens smukke Bagsværd Sø, er en bydel i Storkøbenhavn. Udover Bagsværds smukke sø og behagelige omgivelser er der ligeledes masser af liv og energi, hvilket er forståeligt, når bydelen er en del af vores fantastiske hovedstad.  

Beboere i Bagsværd har rig mulighed for at komme frem og tilbage, der er nemlig rigtig gode transportmuligheder. Der er togforbindelse til blandt andet Stengården og skovbrynet. Transport er dog ikke den eneste gode mulighed, beboere eller fremtidige beboere har. Der er nemlig også fantastiske muligheder for at finde en lejebolig i Bagsværd. 

I og med Bagsværd kun ligger små 12 kilometer fra København centrum, er det den oplagte placering for unge studerende. Som beboer i Bagsværd kan du nemlig nemt og simpelt komme hurtigt til byen, og hurtigt hjem igen. Dette er ekstremt vigtigt, hvis man studerer, da de fleste både har et ønske om at kunne komme hurtigt til skolen, men også et ønske om at komme hurtigt og nemt hjem igen. Alt i alt, hvis du er studerende i indre København, kan det godt betale sig for dig at holde øje med boliger i Bagsværd, både grundet den hurtige transport mellem forstaden og indre by, men også grundet den lavere husleje du møder her. 

Spørgsmålet omkring leje kontra købe er på manges læber, og specielt hvis man er ung og har hele livet foran sig. Der findes selvfølgelig ikke noget facit på spørgsmålet, men et godt råd vil være, at hvis du tænker på det økonomiske aspekt, kan det som regel bedst betale sig for dig i starten at finde en leje-lejlighed i Bagsværd i stedet for at købe en. Det er helt simpelt fordi, at når man er ung og studerende, kan der ske rigtig mange ting i ens liv, og så er det altså bare nemmere at have lejet i stedet for at have købt.

Hvis du ikke ønsker en lejlighed i Bagsværd, så kan du også overveje et værelse til leje i Bagsværd, det er en del billigere end en hel lejlighed, og er en rigtig god måde at få nye bekendtskaber på.

Hvis du står på spring og skal til at starte studiet, og det er din første lejlighed, du skal til at finde, så er det meget vigtigt, at du på forhånd har et vist kendskab til kontrakter. Hvis du fx ønsker at lære mere om opsigelse, så har vi lavet en guide til dig lige her.

Hus i Bagsværd 

Boliger til leje i Bagsværd er der nok af, det er nemlig ikke kun et godt sted for unge studerende, det er også et godt sted at starte familie, og endda få et hus. Det er nemlig ikke kun en lejlighed til leje i Bagsværd, der er nem at finde, et hus er faktisk også. Efter en enkelt søgning på ”Bagsværd hus”, så er det tydeligt at se, at muligheder er der nok af. 

De mange muligheder for hus kombineres rigtig godt med de skoler, vuggestuer og børnehaver, der ligger i Bagsværd og omegn. Det er skoler med masser af liv, men dog stadigvæk i sådan en størrelse, at det er nemt at få sagt hej til langt de fleste i løbet af en dag. Derudover er institutionerne placeret i meget rolige omgivelser, så jeres børn ikke skal forstyrres af unødvendig larm eller usikkerhed i området.

Selvom mulighederne for fx et rækkehus til leje i Bagsværd er rigtig gode, er der dog stadig nogle ting, man skal have godt styr på. Husleje og forbrug kan godt være en overraskelse for nogle, især hvis man kommer fra en mindre lejlighed. I takt med at kvadratmeterne bliver større, så gør regningerne altså også. Det er vigtigt at være forberedt på dette, og måske endda have nogle tricks i ærmet med, så man kan få en god besparelse på sin elregning. Hvis du mangler disse tricks, så kan du få dem kvit og frit lige her.

Bolig i Bagsværd 

Nu har vi snakket en del om et hus til leje i Bagsværd, en Bagsværd-lejlighed, og hvorfor begge disse ting er ret så fornuftige. Hvis du ikke helt er overbevist endnu, så frygt ej, der er nemlig stadig rigtig mange grunde til, at Bagsværd skal være dit nye hjem.

Kultur og sport er også to ting, som Bagsværd kan tilbyde dig. Om det er en tur i kulturhuset, på biblioteket eller noget helt tredje, så har du også mulighederne for dette i Bagsværd. Muligheder som disse kan være rigtig vigtige, når man flytter til et nyt område, og især hvis du vælger at gøre det alene, da det åbner for muligheder for bedre kendskab til området og menneskene. Sport og kultur er også spredt så godt, at det er ligegyldigt, om du bor i en lejlighed på Bagsværd Hovedgade, eller om du bor lidt mindre centralt i bydelen.

Turen går til Bagsværd

Hvis fristelserne simpelthen ikke er til at stå for mere, så er der kun tilbage at hive rødderne op og flytte til Bagsværd. En søgning på ”Bagsværd lejlighed til leje”, så er du allerede godt på vej mod din nye drømmebolig.

Hvis du stadig har spørgsmål omkring lejebolig i Bagsværd, så er du velkommen til at snuse rundt på vores side, BoligZonen – der er helt sikkert den hjælp, som du skal bruge.