Lejebolig Ebeltoft

Ebeltoft (tidligere stavet og stadig udtalt; Æbeltoft) ligger på Djursland i Østjylland og har omkring 7.500 indbyggere. Byen ligger i Syddjurs Kommune og er den største i kommunen. 

Ebeltoft finder du på vestlige side af halvøen Hasnæs og byen er den eneste østjyske by med en vestvendt havn. 

En stor del af byens indbyggere er beskæftiget indenfor turisme og det er med god grund, da byen er et af Danmarks største rejsemål. Grunden til det, er på grund af den gamle bydel og det skønne farverige kultur- og butiksliv. Byen indbyggertal bliver helt op til fordoblet om sommeren.

Ebeltoft er kendt for sine skæve bindingsværkshuse, snoede brostensbelagte gader og smukke blomster i gadebilledet. Også byens caféer, restauranter og små specialbutikker er med til at give byen et meget idyllisk billede.

Hjertet af byen skal findes på Torvet, hvor du finder et bredt udvalg af torvehandlere, vægtere samt det gamle smukke rådhus. Det Gamle Rådhus er byens varetegn og bruges af både byens borgere og gæster til vielser. Udover vielser er der hele året udstillinger og aktiviteter for både børn og voksne.

Gaderne omkring Det Gamle Rådhus er attraktiv, hvis du leder efter en lejlighed Ebeltoft. Af populære gader kan Juulsbakke, Villadsgade, Fedt Mikkels Gang, Kollerup Sti, Overgade, Solhøjvej og Erik Menveds Vej nævnes. 

Ebeltoft er ikke kun kendt for sin smukke og hyggelig by – også naturen omkring byen er yderst populær. Her finder du nemlig blandt andet Nationalpark Mols Bjerge lige på den anden side af Ebeltoft Vig. Naturen i Mols Bjerge er meget mangfoldig med store områder med smuk og truet natur. En anden seværdighed omkring Ebeltoft er Fregatten Jylland, som er verdens længste træskib. Træskibet ligger i en lystbådehavn, som har en unik atmosfære, hvor ungerne kan fange krabber, mens du nyder roen og udsigten over til Mols Bjerge. Når det kommer til strande, kan Ebeltoft også være med – af gode strande kan Ahl Strand, Vibæk Strand, Dråby Strand og Boeslum Strand. På grund af byens placering ved vandet ved Ebeltoft Vig, er der også fremragende muligheder for at fiske, surfe, sejle i havkajak og meget meget mere.

I Ebeltoft kan du derudover komme til at bo til leje tæt på Glasmuseet Ebeltoft, Ree Park Safari, en 13 km lang mountainbikerute, Farvegården, Maltfabrikken, byklovnen Alfred samt hyggelige torvedage med jazz, loppemarkeder, julemarked og sommerfester.

Det er altså ikke så lidt, du kan opleve i Ebeltoft, hvilket også er grunden til, at folk generelt er meget tilfredse med at bo i lejebolig i og omkring byen.

Hvad end du leder efter en lejlighed Ebeltoft, hus til leje Ebeltoft, værelse til leje, rækkehus til leje eller en ungdomsbolig, er der mange muligheder. I byen finder du mange børnefamilier, men der er også mange par og singler, som vælger byen.

Trafik omkring, til og fra Ebeltoft

Fra Ebeltoft kan du let med bil komme til Aarhus og Randers og med færge til Sjælland Odde på Sjælland.

Hvordan finder jeg lejebolig Ebeltoft?

Det kan tage lidt tid at finde en lejebolig Ebeltoft – og finder du ikke det du søger, men stadig gerne vil finde noget i området kan du tage et kig på Syddjurs Kommune, hvor vi også har et udvalg af lejeboliger. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i Ebeltoft ét sted. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Hvad koster en lejebolig i Ebeltoft?

En lejebolig Ebeltoft koster i gennemsnit omkring 7.200 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 8.500 kr./mdr. og 10.500 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 4.000 kr./mdr. og 11.800 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger Ebeltoft. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i Ebeltoft.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Ebeltoft, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Ebeltoft. 

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Ebeltoft på BoligZonen.

Hos BoligZonen kan du også udleje din bolig, hvis du skal flytte pga. pladsmangel eller måske bare gerne bo i et andet område.