Find en lejebolig på Havneholmen i København

Et af de mest centrale steder i København, hvor du bor ud til vandet, er Havneholmen. Du har Fisketorvet og København H i baghaven, og foran dig strækker vandet sig. Du kan nemt komme til Islands brygge via Bryggeboen, og mulighederne er mange, hvis du dyrker vandsport. Tag en tur i kajakken, på paddleboard eller hop i vandet. Havneholmen har moderne og lyse lejligheder, der ligger ud til vandet. Et populært område i København, hvor du er tæt på byens liv. 

En lejebolig på Havneholmen i København koster fra 13.000-26.000 kr. om mdr. Du skal dermed være indstillet på, at du bruger en del penge på husleje. Til gengæld får du så mange ting oveni hatten, at det kan være det hele værd. Tæt på vandet har du mulighed for at dyrke vandsport, og du får en lejlighed, der er moderne indrettet med store glaspartier, og hvor alt er optimeret. Når du først har fået fat i en lejebolig på Havneholmen, vil du ikke af med den igen. Så snart du har fået kontrakten på plads, skal du have et indflytningssyn. Når det og lejekontrakten er på plads, kan du nyde omgivelserne og faciliteterne omkring dig. Tag på shoppingtur på Fisketorvet eller nyd et lækkert måltid mad i Kødbyen. 

Havneholmen i København V

Områderne omkring Havneholmen er områder fuld af muligheder. Via Bryggebroen kommer du nemt på cykel eller gåben til Islands Brygge, hvor du kan nyde havnebadet om sommeren. Det giver dig også nem adgang til Amagerfælled, et kæmpestort naturområde, hvor du kan løbe eller cykle en tur. På den anden side af banen ligger København V. Det er et utroligt populært område, og Vesterbro er det nye hippe sted fuld af caféer og lækre spisesteder. Her finder du garanteret alt, hvad du skal bruge, og atmosfæren i denne bydel er noget helt særligt. Undergrundskoncerter, caféliv om sommeren, madfællesskab i Absalon, kultur- og kirkeliv – you name it. Kødbyen er blevet et centralt knudepunkt for spisesteder, men også for events, der særligt foregår om sommeren. Hvis du er til det kulturelle, finder du Det Ny Teater tæt på, og der er heller ikke langt til Glyptoteket. Når børnene skal underholdes, kan I tage en tur i Tivoli eller nemt tage toget ud til resten af Danmark, hvor der venter flere oplevelser. 

Havneholmen er så ideelt placeret, at du har kort vej til Indre København med alle dets seværdigheder og spændende events, men hvis du bliver træt af turistbølgen om sommeren, er det bare om at komme ud på vandet eller tage en tur til Amagerfælled. 

Hvordan finder jeg Havneholmen i København lejebolig?

Når du skal finde din kommende bolig på Havneholmen, er det værd at tage et kig på BoligZonen. Hvis du skulle ske ikke at kunne finde din drømmebolig, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Her modtager du en mail, så snart nye lejeboliger i Havneholmen København V bliver slået op. Du kan dermed være en af de første, som skriver til udlejer.