Lejeboliger Humlebæk 

I det nordsjællandske finder du den charmerende og hyggelige by Humlebæk med sine 9.728 indbyggere i Fredensborg Kommune under Region Hovedstaden. Byen ligger lige ved øresundskysten i Østsjælland og er omringet af mindre skove og marker, ligesom der er tale om en yderst spændende kulturby, som byder på mange muligheder. 

Hos BoligZonen formidler vi flere attraktive og nye lejeboliger i Humlebæk. Drømmer du derfor om en lejlighed eller et rækkehus i Humlebæk, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan her på siden læse meget mere om, hvad Humlebæk er for en by, og hvordan du finder lejeboliger i Humlebæk.

Attraktioner i Humlebæk 

Det er ikke muligt at snakke om Humlebæk uden at nævne Louisiana Museum of Modern Art, der hører til blandt de fineste kunstmuseer i verden. Fra museets skulpturpark får du desuden den smukkeste udsigt ud over Øresund. Louisiana er noget helt særligt, eftersom det både har et renommé og en kapacitet, der gør, at det kan tiltrække internationale kunstnere og udstillinger på det højeste niveau. Foruden at høre til blandt eliten, når det kommer til moderne kunst, er Louisiana også et levende kulturhus.

En anden attraktion i Humlebæk er byens lange og flotte kystlinje, hvor du kan opleve flere kulturmiljøer og strande. Her er der altså rig mulighed for både afslapning og aktiviteter. Du kan også besøge den enormt hyggelige Humlebæk Havn, som er et autentisk havnemiljø med smuk natur, enestående faciliteter og aktive fiskere. Cirka 300 meter nord for Humlebæk Havn ligger en børnevenlig strand ved navn Babylone Strand, som hver sommer tiltrækker masser af glade børnefamilier. 

I Humlebæk finder du mange restauranter, caféer og lokale forretninger, hvor du kan finde specialiteter i høj kvalitet. For eksempel er Aarstidernes gårdbutik et rigtig godt bud. Her kan du købe økologiske og friske grøntsager og frugt. Gårdbutikken finder du på Krogerup Avlsgaard. Du kan også spise på Gamle Humlebæk Kro eller Restaurant Sletten, ligesom der er flere gode overnatningsmuligheder i og omkring Humlebæk. Det er blandt andet disse ovennævnte muligheder og seværdigheder, der gør, at det er attraktivt at have en lejlighed i Humlebæk. 

Lejligheder i Humlebæk

Med en lejebolig i Humlebæk er du tæt ved Helsingørmotorvejen, ligesom byen er forbundet med København og Helsingør af Kystbanen, hvor du kan tage toget hvert 20. minut fra Humlebæk Station. Der er også gode busforbindelser mod Fredensborg, Klampenborg, Skodsborg, Vedbæk, Rungsted, Nivå, Helsingør, Snekkersten og Espergærde. 

En lejlighed eller et rækkehus i Humlebæk er også meget attraktivt for børnefamilier. Det skyldes, at der ligger hele fire skoler i Humlebæk, nemlig Langebjergskolen, Baunebjergskolen, Humlebæk Skole og Humlebæk Lille Skole. Krogerup Højskole ligger desuden nordvest for byen, hvilket gør, at det ofte vrimler med glade unge mennesker i byen. 

Du behøver desuden ikke at skulle ud af byen, hvis du skal shoppe, da Humlebæk Centret byder på over 31 spisesteder og butikker, og fra centret har du desuden mulighed for at gå til Louisiana. Centret ligger lige ved Humlebæk Station.

Humlebæk har i løbet af de sidste par år udviklet sig til at være et trafikknudepunkt med både bus- og togforbindelser, hvilket er endnu en årsag til, hvorfor lejeboliger i Humlebæk er attraktive for mange. 

Med en lejlighed i Humlebæk får du en by, der byder på en masse spændende kultur- og kunstmuligheder. Samtidig er der masser af fred og ro, da Humlebæk har mange skønne naturområder, ligesom det ligger lige ved vandet. Endelig er det attraktivt for børnefamilier med et rækkehus i Humlebæk, hvilket ikke mindst skyldes lokalmiljøets mange muligheder med blandt andet flere skoler.  

Hvad koster lejeboliger i Humlebæk?

Lejeboliger i Humlebæk koster cirka mellem 8.4000-12.000 kroner om måneden alt afhængig af beliggenhed, antal kvadratmeter og antal værelser, ligesom det har en betydning for prisen, om der er en tilhørende have eller altan. Der er derfor gode muligheder for at finde en lejebolig eller et rækkehus i Humlebæk, som stemmer overens med dit budget og med dine ønsker. 

Find en lejebolig i Humlebæk her på siden 

Hos BoligZonen har vi gjort det nemt og hurtigt for dig at finde den bolig, du søger, såsom en lejebolig i Humlebæk. Du skal blot oprette en boligsøgerannonce, så udlejerne kan se, hvem du er, og efterfølgende tage direkte kontakt til dig. Det er med til at skabe en større tryghed hos udlejeren, og på den måde kan det være med til at højne dine chancer for at finde den lejebolig i Humlebæk, du søger og drømmer om. Når du opretter annoncen, skal du blot indtaste dine informationer, boligforhold samt billeder, og så er du ét skridt tættere på at finde din lejlighed i Humlebæk. 

BoligZonen har valgt at samle udlejere og boligsøgende ét og samme sted, og vi er én af de største danske boligportaler kun for lejeboliger. Vi tilbyder blandt andet gode råd og artikler for dig som lejer, så du kan få en så sikker og god boligsøgning som muligt. Har du nogle forslag til forbedringer, eller har du opdaget fejl på vores hjemmeside, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores søde medarbejdere sidder altid klar til at tale med dig. Vi glæder os rigtig meget til at hjælpe dig med at finde frem til den lejebolig i Humlebæk, du søger.