Lejebolig i Sæby

Ikke langt fra Frederikshavn finder vi den lille havneby ved navn Sæby. Den er beliggende i det østlige Vendsyssel og er med sine 8.821 indbyggere en del af Frederikshavn Kommune. Sæby byder på en helt særlig charme, som du ikke finder andre steder. Her får du nemlig god stemning fra byens skønne gader, havnens rige liv og kort afstand til både kysten og de større, nordjyske byer. 

I Sæby finder du helt gamle huse, som vi kender dem fra de gamle købstæder, og byen bærer også rundt på unikke historier. Vidste du eksempelvis, at Sæby fik købstadsrettigheder tilbage i år 1524? Eller at du i dag stadig kan opleve det gamle købstadsmiljø og få en badestrand lige i baghaven?

Vi forstår godt, hvis du drømmer om at flytte til Sæby. Måske er du førstegangslejer og føler dig derfor usikker på boligmarkedet. Vi har heldigvis gjort det lidt nemmere for dig, for vi har samlet en række gode råd, som forhåbentlig giver dig det store overblik.

Attraktioner i Sæby

Der er ingen tvivl om, hvilken charme det er, Sæby har. For med en lejebolig i Sæby får du fornøjelsen af at nyde byens velholdte huse, torve, brostensbelagte gader og den smukke vandmølle, der tager dig med tilbage i tiden. I byen kan du opleve seværdigheder som:

·      Minibyen Sæby, som er en miniatureudgave af byens gamle huse. Det lyder måske skørt, men den er god nok, og den lille by er altid et besøg værd.

·      Sæby Vandmølle er en del af et gammelt bindingsværk fra 1710, men faktisk er møllen meget ældre. Det viser sig nemlig, at den i en lang årrække tilhørte Sæbygård Slot.

·      Middelalderdage på Voergaard Slot, hvor hele familien kan tage med på en tidsrejse til Middelalderen. En helt unik oplevelse, som løber af stablen hvert år.

·      Sæby Strand, som bare er et besøg værd. Har du en lejebolig i Sæby, bor du altid i kort afstand til den smukke badestrand med plads til en morgendukkert.

Derudover har Sæby et fantastisk havnemiljø, som stadig emmer af den skønne stemning, vi kender fra fortidens fiskerihavne. Du finder lækre spisesteder og sjove oplevelser på havnen, og herfra kan du gå direkte ned til sandstranden eller ud i den smukke natur, der omringer byen.

Lejeboliger i Sæby

Hvis du kigger efter lejligheder eller huse til leje i Sæby, forstår vi dig godt. Byens beliggenhed i det skønne Vendsyssel giver dig nem adgang til nogle af områdets større byer. Derfor er Sæby også byen for dig, der elsker den perfekte balance mellem naturskønne områder, vand og byliv. Du finder desuden større byer inden for 40 minutters køretid.

Med en lejebolig i Sæby vil du være tæt på større byer som Frederikshavn, Hjørring og Aalborg. Som nabo til Frederikshavn har du kun 35 minutter med bus eller 18 minutter i bilen til byen. Skal du til Hjørring, kan du være der på 40 minutter med bil, og skal du til Aalborg, har du også 40 minutter i bilen eller en times tid med offentlig transport.

Boligmarkedet i Sæby byder på gamle bindingsværkshuse og fine lejligheder, men det er ikke det eneste. Du finder også nybyggede områder, såsom Udsigten, hvor du får luksus og eksklusivitet for dine penge. Der er masser af plads til bare at være, og så får du meget bolig for pengene sammenlignet med de større byer.

Hvad koster en lejlighed eller et hus til leje i Sæby?

Hvis du er på jagt efter en lejlighed i Sæby, kan du her få mange kvadratmeter for dine penge. Prisen ligger på mellem 3.500-9.000 kr. per måned for en lejlighed på 50-130 kvm. Vil du bo i de nybyggede områder, kan prisen snige sig op på 12.000 kr. per måned.

Er du i stedet på jagt efter et hus til leje i Sæby, får du også her meget for pengene. Du kan forvente et prisleje på mellem 4.500-10.500 kr. per måned for et hus eller rækkehus på 60-200 kvm.

Find den helt rigtige lejebolig i Sæby med BoligZonen

BoligZonen er skabt for at hjælpe dig med at komme i mål med dine boligdrømme. Vi hjælper dig med at finde huse og lejligheder i Sæby, og du kan få det fulde overblik over de boliger, der er ledige her og nu.

Alle vores boligannoncer er godkendt af vores kundeservice, og vores søgefunktion gør det nemt og enkelt at finde frem til de boliger, der passer til dine behov. Du skal blot indstille de kriterier, du har, og så viser vi dig de boliger, der matcher.

Hvis du selv vil udleje din bolig i Sæby, kan du også gøre det hos os. Du kan oprette en udlejeannonce eller måske være heldig at finde din kommende lejer i vores kartotek. Så bliver det ikke nemmere at finde det rette match.

Vi håber, at du snart finder den bolig i Sæby, som du går og drømmer om!