Lejebolig i Skrillinge ved Middelfart

Skrillinge er en bydel i Middelfart. Her ligger Naturhaven børnehave, Mariehønen børnehave, Den lille myre, privat børnepasning, Skrillingeskolen og Middelfart friskole. Skrillinge ligger 1,5 kilometer fra Middelfart centrum, hvor du finder supermarkeder, sygehus og station. Fra Middelfart kommer du nemt til enten Jylland eller Odense og Sjælland med tog. Hvis du pendler til arbejde, kan du snildt bo i Skrillinge. 

Bliv klogere på, hvordan du finder et hus til leje i Skrillinge her.

Hus til leje i Skrillinge – med plads til hele familien

Måske har du indtil videre boet i lejlighed. Når familien vokser sig større, er der bare ikke plads nok i en lejlighed. Selvom du bor i en 4-værelses, er det nemt at savne en have, der hører til lejeboligen. Om det er børn eller husdyr, man har, er det en stor hjælp med en tilhørende have. Det kan gøre en stor forskel for dagligdagen. Når haven ikke er nok, er det nemt at komme til vandet tæt på Skrillinge. Her kan hele familien få masser af oplevelser. 

Hvis du ikke umiddelbart finder en lejebolig i Skrillinge, kan du også søge på lejebolig i Middelfart eller hus i Strib. Et hus til leje i Skrillinge ligger på omkring de 9500 kr. i måneden for et hus på 4 eller 5 værelser. Du får dermed rigtig meget for pengene i forhold til mange andre steder! 

Det er også muligt at tilmelde dig BoligMatcher, hvor du bliver matchet med boliger i Skrillinge. Så snart nye boliger bliver slået op på siden, får du en mail. 

Nyd tilværelsen med mere plads og mere plads for pengene. Oveni hatten bor du tæt på Jylland, og området er omgivet af vand og flotte kyststrækninger. 

Kom tættere på en flytning

Når du skal flytte, er der mange ting at forholde sig til. Du skal først og fremmest opsige din egen lejebolig og have et fraflytningssyn. Du kan læse mere om opsigelse og ophævelse af lejeforhold her. Når du er klar til at flytte, skal du se fremad mod det nye sted, du skal flytte til. Du bliver klar til din flytning ved at forberede dig på et indflytningssyn.

Når alt er pakket, boligen er sikret, er det bare om at glæde sig over den nye og spændende tid, I går i møde. Der er mange fordele ved at flytte til et nyt sted og starte på en frisk. Her har I mulighed for at lære nye mennesker at kende, og ofte kommer man hinanden ved, når man bor på villaveje eller i rækkehuse. Derfor vil du sikkert opleve mere til gadefester, og at børnene får kammerater på vejen eller i området. Skole og børnehave ligger også tæt på, så I ikke skal transportere jer langt for at aflevere og hente. Så er det bare om at nyde den nye tilværelse i et hus til leje!