Teglholmen lejligheder

Teglholm Havnepark ligger ud til havnen, og du bor dermed lige ved vandet. Samtidig med får du direkte forbindelse til Indre by. Ved Teglholmen kan du sejle i kajak, dyrke lystfiskeri eller bade om sommeren. Hvis du elsker vandsport, er det dermed et oplagt sted for dig at bosætte dig. Nybyggeri, lyse lejligheder med god udsigt og et aktivt bymiljø – lyder det som noget for dig? Hvis du er interesseret i nybyggeri lejebolig, er Teglholmen et godt sted at flytte hen. Du finder en lejlighed i Teglholmen her på BoligZonen. Brug vores søgefunktion til at finde den bolig, du går og drømmer om. Du kan filtrere søgningen, så den bliver mere rettet mod dine ønsker. 

Teglholmen lejebolig: Et sted for alle aldre

Udover at være et ideelt sted for dig, der elsker at være tæt på vandet, så kan Teglholmen også byde på et godt bymiljø og mange daginstitutioner i nærheden. Hvis du har børn, er der en nyopført skole tæt på, og I kommer nemt omkring med offentligt transport, hvis I skal andre steder hen i byen. Med metrostation tæt på og busforbindelser kan du altid hurtigt og nemt komme til din slutdestination. 

Teglholmen er et af de seneste og sidste opførte kvarterer i Sydhavn. Det vil sige, at bydelen snart er færdigbygget, hvor du finder caféer, butikker og alt hvad du skal bruge. Det er slut med byggelarm, for bydelen er snart færdigbygget. 

Om du bor alene, er oppe i årene, ung, har børn eller er et par, så kan du finde en lejebolig i Teglholmen, der passer til dig. Teglholmen lejligheder er moderne, lyse byggerier, hvor alt er optimeret, når du flytter ind. En lejebolig her ligger som regel på omkring de 12.000-15.000 kr. pr. måned. 

Brug BoligMatcher til at finde drømmeboligen

Det er svært at finde drømmeboligen i København. Teglholmen er et populært område, så det kan være endnu sværere at få fat i den lejlighed, du drømmer om, inden nogen andre. Du kan oprette BoligMatcher for at få en chance for at være en af de første, der skriver til udlejer. Du modtager en mail, så snart en bolig, der opfylder dine kriterier, bliver slået op. På den måde kan du blive den første, der skriver til udlejer og sikrer dig din nye bolig.  

Med Teglholmen lejebolig kommer du tæt på et attraktivt sted i København. Du er tæt på vandet, hvor du nemt kan smide paddleboardet i og tage en tur rundt i kanalerne. Eller hvad med en tur i kajak, hvor du får brugt kroppen? Du kan også nyde en kop kaffe rundt om hjørnet, inden du tager metroen på arbejde eller studie. Der e en grund til, at Teglholmen leje er så populært. Derfor skal du være hurtigt ude! 

Hvis du får brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ønsker dig alt muligt held og lykke med din nye bolig!