Lejeboliger Værløse 

Værløse ligger i Nordsjælland i Furesø Kommune, og der bor 13.022 indbyggere i byen. Det særlige ved Værløse er, at byen byder på en helt masse spændende oplevelser, herunder smuk natur, moderne kulturhuse og historiske mærker. Herudover er der også et meget stærkt lokalsamfund i Værløse, hvorfor byen især er et oplagt sted at flytte til for børnefamilier. 

Hos BoligZonen formidler vi en lang række lejeboliger i Værløse. På den måde kan du nemmere finde den lejlighed eller bolig, du går og drømmer om. 

Attraktioner i Værløse

Værløse byder på mange spændende attraktioner. Heriblandt kan Værløse Svømmehal nævnes. Foruden at være svømmehal er der også wellness, hvor du kan forkæle dig selv med flere skønne behandlinger. Svømmehallen blev indviet tilbage i 2003, og den byder på tre forskellige typer af bassiner. Det gør, at det er det oplagte sted for voksne såvel som børn. 

Er du til kulturelle oplevelser, har Værløse i den forbindelse også masser at byde på. I Værløse ligger nemlig Galaksen, der er et kulturhus til scenekunst, og her er der noget for enhver smag. Galaksen tilbyder både koncerter, teaterforestillinger samt flere familie- og børnearrangementer. 

Værløse er omgivet af tre store søer, nemlig Søndersø, Farum Sø og Furesøen, som alle er omkranset af store, grønne skove. Du kan desuden besøge den populære badestrand Furesøbad, der ligger lige ved Furesøen. Det er blandt andet disse søer, der gør, at lejeboliger i Værløse er enormt attraktive. 

Foruden at kunne byde på smukke naturoplevelser summer det også af byliv i Værløse. Det skyldes ikke mindst bymidten i Værløse, hvor du finder cirka 50 butikker, herunder specialbutikker og dagligvarebutikker. Når sulten rammer, kan du også vælge mellem flere forskellige spisesteder, ligesom der ligger en biograf, foreningshus og bibliotek i bymidten. Det er også her, du finder kulturhuset Galaksen. 

Om sommeren har Værløse masser af besøgende, hvilket ikke mindst skyldes den udendørs scene i Værløse bymidte, der anvendes flittigt til en lang række forskellige arrangementer, herunder musikalsk underholdning. 

Endelig skal Flyvestation Værløse også nævnes som én af de vigtigste attraktioner i Værløse. Den grønne del af stationen er nemlig i dag et spændende naturområde, der både byder på vandhuller, eng, mose og skrænter. Herudover er de asfaltstrækninger, du finder i dette område, helt oplagte at opleve – det kan du enten gøre til fods, med rulleskøjterne på eller på cykel. 

Der er altså ingen tvivl om, at der er nok at give sig til i Værløse, hvad enten du er til kultur, byliv eller natur. Værløse formår nemlig at byde på lidt af det hele, og derfor er lejeboliger i Værløse meget attraktive for både unge, børnefamilier og ældre.

Lejligheder i Værløse

Når du bor i en lejebolig i Værløse, er der ikke mere end 18,5 kilometer ind til København, ligesom du er tæt på større danske byer såsom Ballerup, Hillerød og Frederikssund, og du kan nemt og hurtigt komme rundt i området via Værløse Station. Det er især den korte afstand ind til Københavns centrum, der gør, at Værløse er et attraktivt sted at bo, hvorfor mange drømmer om lejeboliger i Værløse.

En bolig i Værløse er særligt attraktivt for dig, der søger en by med et stærkt sammenhold blandt lokalbefolkningen. Det er Værløsehallen et rigtig fint eksempel på. Denne blev nemlig bygget af frivillige i starten af 1960’erne. Der er desuden et moderne folkebibliotek i byen, ligesom svømmehallen tiltrækker masser af besøgende. 

Med en lejlighed i Værløse får du en masse kulturelle muligheder, hvilket skyldes byens kulturhus og biograf, og det er derfor et fantastisk sted at vokse op for børn. 

Hvad koster lejeboliger i Værløse?

Det er svært at angive en nøjagtig pris for, hvad en lejlighed i Værløse koster. Det afhænger selvfølgelig af en lang række faktorer, herunder antal kvadratmeter og værelser, ligesom den eksakte beliggenhed i Værløse har betydning. Drømmer du om en bolig i Værløse, skal du dog cirka regne med en pris mellem 6.000 og 9.000 kroner om måneden. Det er en ganske fin pris i betragtning af, hvor tæt på København du befinder dig, samtidig med at du har gode muligheder for at komme ud i naturen og koble af.

Find attraktive lejeboliger i Værløse

Hos BoligZonen er vi udmærket klar over, hvor svært det kan være at finde et nyt hjem. Derfor har vi lavet denne portal, hvor du har mulighed for at søge blandt flere tusinde lejeboliger i hele Danmark. Derfor er det endnu nemmere for dig at finde den lejebolig i Værløse, du drømmer om. Du skal blot oprette en boligsøgerannonce, hvor du udfylder dine informationer og skriver om de ønskede boligforhold. På den måde har udlejer mulighed for at lære dig bedre at kende, ligesom vedkommende kan tage direkte kontakt til dig. 

Du kan læse mere om BoligZonen her på siden, og har du nogle spørgsmål til vores boligportal, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Har du nogle spørgsmål til de specifikke lejemål, er det dog udlejeren, du skal rette en direkte henvendelse til. Det kan du gøre via annoncen, du finder her på siden.