Når du lejer bolig i Viby J 

En bydel sydvest for Aarhus på størrelse med en lille provinsby med omkring 33.000 indbyggere. Et attraktivt område, der strækker sig ind til Marselis Boulevard og inden for Aarhus Ringvejen. Viby J Torv ligger kun 4 kilometer fra Aarhus Banegård, og der er rig mulighed for offentlig transport med forskellige bybusser samt letbanen, der holder ved Viby J station. I Viby J finder du både Viby Centret på Viby Torv, læger og tandlæger, restauranter m.m. Der er således en masse muligheder for indkøb, når du bosætter dig i en Viby-lejlighed eller -lejebolig. Viby J lægger sig op ad Åbyhøj, Højbjerg samt Holme.

Lejlighed til leje i Viby J

Hos BoligZonen kan du finde både 2-, 3-, 4- og 5-værelses lejlighed i Viby J, alt efter hvad dine behov er. Måske skal du flytte på grund af familieforøgelse og vil gerne have bolig tæt på Aarhus Centrum – men til en billigere pris. Uanset dine grunde for flytning har vi en række lækre lejligheder i Viby til en pris, der går fra omkring 6.000-13.000 kroner alt efter antal værelser.

Når du bosætter dig i en lejlighed i Viby, får du en masse fordele i forhold til transport- og indkøbsmuligheder, særligt ved Viby Torv hvor Viby Centret ligger. Her har du mulighed for at købe ind i supermarkeder som Føtex og Aldi og kan smutte hurtigt på apoteket eller ind i en af de mange specialforretninger i centret. Derudover finder du grønne områder såsom Viby Park, hvor der er legeplads og stier til at trille barnevognen på.

Ved at have en Viby-lejlighed får du den samme oplevelse af det pulserende byliv, du ellers finder inde i centrum. Vil du læse mere om vores forskellige lejligheder i Viby J, kan du se mere her

Find din studiebolig i Viby J

Du finder også en masse mindre studielejligheder i Viby J. Da der både er gymnasium, handelsgymnasium og erhvervsakademi i bydelen, findes der rigtig mange studerende i området. Du kan nemt finde en studiebolig på BoligZonen. De ligger typisk mellem de 3.000-5.000 kroner i leje, hvor du får gode transportmuligheder til og fra midtbyen samt et hav af cykelstier – så du kan nemt hoppe i sadlen og træde på pedalerne hen til dine venner eller på cafe. 

Lej et værelse i Viby J

Har du ikke økonomien til en studielejlighed, kan du nemt finde værelser til udlejning hos BoligZonen. Et værelse er en nem måde at spare penge på samt lære nye mennesker at kende, da I vil deles om de fælles faciliteter som køkken og bad. Prisen på et værelse til leje ligger tit mellem 2.500-8.000 kroner alt efter lokalitet. Når du sparer penge på huslejen, kan du nemt nyde godt af de forskellige restauranter og take-away-steder, der ligger på Viby Torv. For eksempel finder du både McDonalds og Burger King samt en pølsevogn, til når du ikke orker at lave aftensmad.

Huse til leje i Viby J

Viby J er et godt alternativ til Aarhus Centrum, da priserne for leje er billigere og transportmulighederne mange. Hvis du ikke er til lejligheder omkring det travle Viby Torv, kan du finde lejeboliger i de mere rolige områder i Viby. Du kan således få grønne omgivelser og den afslappede atmosfære af provinsby, og samtidig kun have 15 minutter i bus ind til Aarhus C. Når du vælger en bolig i Viby J, får du Høskoven og Brabrand-søen med, hvor der er mulighed for at plukke bær i skovbunden under de mange bøgetræer eller gå en tur omkring søen. Prisen på leje af huse i Viby J ligger omkring 10.000-14.000 kroner om måneden. Du får informationerne på udlejer ved at oprette dig som bruger på vores hjemmeside.

Lej et rækkehus i Viby J

Hvis du kan lide at have dine naboer tæt på, kan et rækkehus til leje i Viby være sagen. Her kan du nyde egen have og plads til børnene og eventuelle kæledyr. Udover hygge med naboerne kan du tage familien med en tur til Viby bibliotek, hvor der også er mulighed for at deltage i forskellige arrangementer for børn og voksne. Derudover finder du både vuggestuer, børnehaver og folke- samt privatskoler i nærområdet. Du finder en nem og overskuelig oversigt over rækkehuse til leje hos BoligZonen, hvor prisen typisk er et sted mellem 6.000-14.000 kroner. 

Lej en bolig i Viby J

Uanset om du skal leje en lejlighed i Viby J eller er på udkig efter et rækkehus til leje i udkanten hen imod skoven, kan du nemt finde den bolig, der passer til dine behov hos BoligZonen. Du kan nemt bruge vores søgefunktion, når du skal på boligjagt. Her kan du sortere efter, hvilken slags bolig du ønsker samt antal værelser og beliggenhed mv. På denne måde hjælper vi dig med at få et overblik og en nem kontakt til udlejer. 

Hvis du derimod har brug for at udleje et værelse eller en lejlighed i Viby, kan vi også hjælpe dig med at finde de rette lejere. Du skal blot oprette en udlejeannonce hos os, således at potentielle lejere nemt kan finde din bolig og kontakte dig.