Lejlighed til leje i skønne Horsens

Du kan finde en lækker lejlighed i Horsens lige her. Uanset om du har fået nyt job eller er påbegyndt et nyt studie i Trekantområdet, så er der rigeligt med lejeboliger i Horsens at vælge imellem. Du kan finde billige 3-værelses lejligheder helt ned til omkring 4.000 kr. om måneden.

Horsens er en by i udvikling, og derfor kan du finde nye lejligheder til fordelagtige priser. Men du kan også finde nye muligheder og en spændingsfyldt atmosfære. Koncerter bliver ofte afholdt i Horsens Statsfængsel, og det er fedt at kunne tage til koncert og hjem igen uden at skulle på en stor rejse.

Det er ikke mange byer, der kan tilbyde en flot 3-værelses lejlighed med elevator og flotte parketgulve centralt i byen til omkring 8.000 kr. om måneden – men det kan Horsens. Så der er mange gode grunde til at finde din nye, dejlige lejlighed her.

Find en lejlighed der matcher dine ønsker

I Horsens finder du nemt en lejlighed til leje. Selvom mange søger mod byen, er der ikke rift om boligerne på samme måde som i Aarhus eller København. Derfor finder du også lejligheder til rimelige priser, der ikke er stukket helt af. Det betyder også, at du har mere at vælge mellem og ikke behøver at gå med det første, du finder. Du behøver ikke gå på kompromis med dine ønsker, men kan vælge, hvad du faktisk har lyst til. 

Vil du bruge pengene på at bo centralt og i en lækker lejlighed? Eller vil du gerne lidt ud af byen i nogle af de mere rolige områder? Måske ønsker du at bo i en nyrenoveret lejlighed eller en lejlighed, hvor husdyr er tilladt? Uanset dine ønsker kan du bruge vores søgefunktion til at finde frem til de lejligheder, der matcher dine behov. 

Hvis du ikke finder drømmeboligen, kan du tilmelde dig BoligMatcher, og du vil snart modtage nye tilbud om boliger, der bliver slået op, som matcher dine ønsker. Du kan dermed være den første, der skriver til udlejer og sikrer dig drømmeboligen. 

Udlejning af lejlighed

Det kan også være, at du står på den anden side og ønsker at udleje din lejlighed. Det kan du gøre nemt og gratis på BoligZonen. Se mere om udlejning her. Det kan også være, at du skal ud og rejse et halvt år og ønsker at fremleje din bolig. Du kan læse mere om boligudlejning, og hvordan du fremlejer et værelse eller gør lejligheden klar til udlejning. 

Det kan være en god måde at dele huslejen med en anden på. Det bliver billigere for dig, og det kan være meget hyggeligt at bo sammen med en anden. Så længe I er enige om måden at bo på. I kan udfylde en roomie kontrakt, hvilket kan skabe gode rammer for jeres kommende tid som roomies. Du har en, du kan dele hverdagen med, samtidig med at du altid kan lukke døren og være alene.