Studiebolig Horsens

Horsens er Danmarks ottendestørste by med næsten 60.000 indbyggere og et godt studiemiljø. Byen har været i rivende udvikling de sidste par år, og det kan ses på boligmarkedet i form af et stort udvalg af smukke, dejlige, nye boliger og lejemål.

Er du klar til at starte på dit nye studie, men mangler du en bolig? Så kan du finde de bedste studieboliger i Horsens her. Uanset om du skal på VIA University College, Horsens SundhedsAkademi eller Erhvervsakademiet Dania, så har vi den rigtige bolig til dig, så du kan komme godt fra start med dit nye liv i Horsens.

Studieboliger i Horsens har meget at byde på. Du kan sagtens få en rummelig bolig til en god pris. I modsætning til mange store uddannelsesbyer er der et godt udvalg i Horsens, og det er til din fordel. Priserne på en studiebolig i Horsens ligger ofte mellem 4.000 og 6.000 kroner, og du får meget for pengene. Alt efter om du vil bo billigt eller have overskud til dine fritidsinteresser, så kan vi hjælpe dig med at finde din drømmebolig i Horsens.

Det er helt op til dig, om du vil bo inde i byen, hvor der er fyldt med liv, eller om du vil ud i udkanten af byen. Det tager ca. 20 minutter med bus fra den rolige fred i udkanten af Horsens til VIA University College.

Horsens – et godt sted for den nye studerende

Horsens ligger meget godt placeret mellem Vejle, Skanderborg og Aarhus. Du har derfor rig mulighed for at besøge nogle af de andre byer, når du får lyst til at se noget nyt. Du kan også nemt bo i Horsens, selvom du studerer i Aarhus. I Horsens finder du nemlig nemt en studiebolig, og du finder dem tilmed til overskuelige priser. 

Horsens har et fedt studiemiljø, hvor du er tæt på dine nye studiekammerater. Du forsvinder ikke fuldstændigt i mængden. For dem, der er vant til at bo i små byer eller på landet, kan det være meget overvældende at skulle bo i en stor by. Der er Horsens et godt kompromis. Du får en mellemstor by med alt, hvad du skal bruge, samtidig med at du ikke bor i en storby med larm og mennesker overalt. 

Hvis du på et tidspunkt får lyst til at udforske Aarhus, kan du altid finde en lejebolig i Aarhus. Du kan læse mere om her, hvilke områder der er gode at bosætte sig i.  

Find din studiebolig på BoligZonen

På BoligZonen hjælpe vi dig med at finde en studiebolig, som passer til dine behov. Brug vores søgefunktion til at filtrere din søgning, så du får det rette match. Hvis ikke du finder drømmeboligen, er det muligt at tilmelde dig BoligMatcher. Du kommer først i køen, når nye lejeboliger i Horsens bliver slået op, og du kan skrive til udlejer med det samme og forhåbentligt sikre dig den nye bolig. Heldigvis er der ikke så mange om buddet i Horsens som i den store studieby Aarhus.