Find et rækkehus til leje i Horsens på BoligZonen

Ro i sjælen og fred i hjemmet? Et rækkehus i Horsens er løsningen. Der er intet bedre end at være bosat i et rækkehus i et roligt område, hvor du kan deltage i vejfester med familie og naboer. Det sociale samvær og den hyggelige stemning er helt særligt for rækkehuse.

Horsens har mange flotte og moderne rækkehuse at byde på, hvor du kan finde indre ro omgivet af skønne områder. Du kan bo centralt og uforstyrret med dejlige, lyse farver og skarpt design, hvis du vælger et rækkehus i Horsens.

Der er ikke langt til Horsens fjord, hvor du kan tilbringe dagen med børnene på fiske- eller sejltur. I den nordlige del af Horsens er der adgang til den dejlige Nørrestrand, som er perfekt til de varme dage.

Kan Fido flytte med?

Mange, der flytter i rækkehus, ønsker at tage deres kæledyr med eller få et kæledyr. I mange lejligheder er det ikke muligt at have kæledyr, og når du så flytter i noget større, kan ønsket om et kæledyr ofte blive en mulighed. I mange rækkehuse må du også gerne have husdyr, men ikke alle. Derfor skal du først og fremmest spørge udlejer, og det vil også stå specificeret i lejekontrakten eller husorden

Selvom husdyr ikke er tilladt, kan du altid spørge udlejer, for nogle udlejere vil tillade fisk, selvom de ikke tillader hunde eller katte. Du kan læse mere i vores guide her.

På BoligZonen kan du specifikt søge på boliger, hvor husdyr er tilladt. Det giver dig nemme forudsætninger for at finde et rækkehus til leje i Horsens hvor husdyr er tilladt. 

Et rækkehus der matcher dine behov

På BoligZonen kan du bruge vores søgefunktion til at søge dig frem til rækkehuse, der er relevante for dig. I Horsens ligger rækkehusene fra 9000-11.000 kr. De fleste er 3- eller 4-værelses rækkehuse. Det giver dig plads nok til hele familien og til at boltre dig på. Hvis du har nogle kriterier for dit kommende rækkehus, kan du centrere din søgning om det. 

Hvis det skulle ske, at du ikke finder drømmeboligen, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Du vil modtage en e-mail, så snart der kommer nye lejeboliger i Horsens vores side. Du får dermed et forspring og kan være heldig at være en af de første, der skriver til udlejer og sikrer dig boligen. 

Hvorfor flytte i rækkehus?

Der er mange gode grunde til at flytte i rækkehus. Du får mere plads, og du får som regel en have til, hvilket mange sætter pris på. Efter flere år med lejlighed kan man godt længes efter at se noget grønt udenfor sit vindue. Det betyder også grillaftener, solbadning, og at børnene kan rende ud og lege i haven. 

Et rækkehus kan være en god start, inden man kaster sig ud i at flytte i et hus. Nå du bor til leje, slipper du for de mange bekymringer, der kan følge med et huskøb. Det kan også være en stor befrielse.