Hus til leje i Harte

Harte er en bydel i Kolding. Her er der fuld af liv og glade dage! Med skole, kirke og et aktivt lokalt miljø kan du blive en del af livet i Harte. Byen ligger desuden i et knudepunkt for motorveje i Danmark. Det er ideelt at pendle til et arbejde enten syd, nord, vest eller øst på. Harte ligger lige ved en samling af motorveje, hvor de går nordpå til Vejle, Aarhus og Aalborg, sydpå til Sønderjylland og Tyskland, vestpå til Esbjerg og østpå til Fyn og Sjælland. Alt hvad du skal bruge inden for rækkevidde! 

Harte skov og Hartesløjfen giver dig rig mulighed for at få naturoplevelser. Her kan du gå en tur, cykle mountainbike eller tage på tur, for der er masser af aktiviteter langs Hartesløjfen. Ruten er 12 km i alt, men man kan tage den i bidder. Tæt på Harte skov ligger en hundeskov, hvor du kan slippe hunden løs og møde andre hundeejere. 

Med et hus til leje i Harte har du mulighed for at lære en masse gode mennesker at kende, og børnene kan få deres eget værelse og cykle selv til skolen. Mange fordele ved at bosætte sig i Harte!

Find din kommende bolig på BoligZonen

På BoligZonen hjælper vi dig med at finde dit kommende hus til leje i Harte. Måske vil du gerne søge bredere, og så kan du også søge på Kolding, Seest eller Bramdrupdram. Det er alle områder omkring Kolding, hvilket er en fantastisk by at bo tæt på. Det kan også være, at du er opsat på at finde en bolig i Harte – og det kan vi egentlig godt forstå! Så kan du tilmelde dig BoligMatcher, hvis du ikke umiddelbart finder drømmeboligen. 

Når du tilmelder dig BoligMatcher, får du en mail, så snart nye boliger bliver slået op i byen. Det betyder, at du slipper for at tjekke boligsider i tide og utide. Du kan i stedet læne dig tilbage og vente på, at du modtager en mail! Det sparer dig tid, og du får mulighed for at være den første, der skriver til udlejer, hvis du er hurtig på tasterne. 

Brug vores søgefunktion til at finde den bolig, du leder efter. Ved at filtrere søgningen kan du centrere søgningen om de boliger, du går efter. 

Bliv klar til flytningen

Der er mange ting at holde styr på, når du skal flytte. Derfor hjælper vi dig via vores Videnscenter. Du kan læse askillige artikler for at forberede dig til flytningen:

Med disse forslag til emner, du har brug for svar på, håber vi, at du får styr på alt til indflytning. Ellers kan du tjekke vores vidensunivers ud og få svar på dine spørgsmål.