Lejligheder på Havneholmen i Århus

Havneholmen i Århus ligger lige ved vandet og i det populære Århus Ø. Det er lejelejligheder, der har mellem 2 og 5 værelser. Ideelt for børnefamilien, parret eller dig, der bor alene. Lejlighederne er skabt med masser af lys, åbne rum og højt til loftet. Du kommer til at bo tæt på grønne oaser, vandet og byen. Århus Ø er omdrejningspunkt om sommeren, hvor århusianerne mødes ved havnebadet for at tage en dukkert eller slappe af i en liggestol i bassin 7. 

Lyder det som noget for dig? Tjek vores hjemmeside ud for at finde din kommende bolig på Havneholmen. 

Familie, par eller single?

Uanset hvad din situation er, finder du en lejlighed i Havneholmen Århus Ø, som passer til dig og dit behov. Er I en familie med 2 eller 3 børn? Så er en 4- eller 5-værelses lejlighed perfekt til jer. Hvis I er et par kan en 2- eller 3-værelses være ideel, og for singlen egner samme størrelse sig. 

2 værelses lejligheder er på 74-77 m2: Lejen starter på 8900 kr.   

3-værelses lejligheder på 95-101 m2: Lejen starter på 10.600 kr.

4-værelses lejligheder på 96-145 m2: Lejen starter på 11.500 kr.

5-værelses lejligheder på 11-140 m2. Lejen starter på 15.200 kr. 

Når du bosætter dig på Havneholmen i Århus, er du tæt på vandet hver dag. Hvis du elsker vandet og vandaktiviteter, er det sikkert en drøm for dig. Samtidig er du tæt på byens liv, caféer og butikker. Hvis du vil se noget andet natur, kan du løbe eller cykle en tur til Riis Skov. 

Hvordan finder jeg en lejlighed i Århus havneholmen?

Det kan være svært at komme ind i Havneholmen, og derfor skal du holde godt øje. Det kan være tidskrævende at skulle tjekke boligsider hver dag. Derfor anbefaler vi dig at tilmelde dig BoligMatcher. BoligMatcher fungerer på den måde, at du modtager en mail, når boliger, der opfylder dine kriterier, bliver slået op på siden. Så snart du får mailen, er det bare om at skrive til udlejer og sikre dig din bolig. 

Lige nu kan du finde lejligheder på Havneholmen fra 9-17.000 kr. på BoligZonens side. Slå til nu og nyd din kommende tilværelse på Havneholmen!

5 gode råd til boligflytning

Når du skal flytte, er der mange ting at holde styr på. Derfor har vi samlet en oversigt her, hvor du får et nemt og hurtigt overblik:

  1. Husk at skriv alt ned til indflytningssyn. Hvis ikke det er noteret, er det dig, der hæfter for det på et senere tidspunkt. Læs mere her om, hvad du skal være særligt opmærksom på.
  2. Havneholmen er nybyggeri. Vil du gerne bo i nybyggeri? Det kan vi godt forstå. Bliv klogere på nybyggeri lejebolig her. 
  3. Har du spørgsmål til den nye lejelov? Du kan læse om den lige her.
  4. Har du spørgsmål vedrørende husorden og vedligeholdelse i din nye bolig? Du kan få svar på alle dine spørgsmål i denne artikel.
  5. Har du egen virksomhed? Læs mere i ”må man drive virksomhed i egen bolig?”