Find Bolig i Kastrup 

Drømmer du om, at din næste lejebolig ligger i Kastrup? Det forstår vi godt, for Kastrup er et skønt sted at bo. 

Med en bynær placering og blot cirka 10 kilometer fra Rådhuspladsen i København er du tæt på alting. Det er ikke kun byens mange muligheder, som din lejebolig i Kastrup ligger tæt på – du har også stranden og Amager Fælled lige uden for din dør. 

Og så er Kastrup selvfølgelig også kendt for at være byen, der huser Københavns Lufthavn – landets største lufthavn. Din nye lejebolig har altså adgang til hele verden lige uden for døren. 

Er du klar til at søge efter lejebolig i Kastrup? BoligZonen hjælper dig med at finde den helt rigtige lejebolig.

Lejlighed i Kastrup 

Kastrup byder på masser af forskellige boliger, og er du på jagt efter en lejlighed til leje, så er der fine muligheder i Kastrup. 

En af fordelene ved at bo til leje i en lejlighed i Kastrup er, at du er tæt på byens puls og Københavns mange muligheder, men du bor samtidig i en rolig og tryg by. I din lejlighed i Kastrup er der en langt roligere atmosfære end tættere på København. 

En lejlighed i Kastrup har også en lavere husleje pr kvadratmeter sammenlignet med en lejlighed tættere på den indre by. Du vil sikkert også opleve, at du i Kastrup kan få en lejlighed med mere plads og i bedre stand. 

Inden du går i gang med boligsøgningen, så gør op med dig selv, hvad du kan betale i husleje, hvor stor lejligheden skal være, og hvor mange værelser du har brug for. Overvej også, hvilke ønsker du kan give afkald på, hvis det bliver svært at finde en lejlighed til leje, der lever op til samtlige af dine kriterier. Efterspørgslen på lejligheder i Kastrup og hovedstadsområdet er stor, og derfor er det en god idé at være realistisk, når det gælder dine krav og forventninger til lejligheden. 

Rækkehus i Kastrup 

I Kastrup kan drømmen om at leje et rækkehus måske blive til virkelighed. Rækkehuset er en populær boligtype til singler, par eller familier med børn, der har brug for mere plads og græs under tæerne. 

Et lejet rækkehus kan være en rigtig fin løsning til dig, der endnu ikke er klar til at købe en ejerbolig, eller dig, som har brug for mere plads og elsker at bo til leje og slippe for husejerens forpligtelser.  

Når du lejer et rækkehus, så aftaler du med udlejer, hvad du har ansvar for at vedligeholde i og uden for rækkehuset. Udlejeren kan for eksempel skrive i huslejekontrakten, at du har ansvar for at klippe græs og hæk eller lignende. Vær derfor opmærksom på at læse alle forhold i lejekontrakten igennem, inden du skriver under. 

Bo til leje i et værelse i Kastrup

Hvis du gerne vil bo godt og billigt, så er et lejet værelse i Kastrup måske det rigtige for dig. Det tager bare 30 minutter at cykle fra Rådhuspladsen til Kastrup, og derfor er det også et godt sted at bo for dig, der er ung eller studerende. Når du går ud af døren i dit værelse i Kastrup, kan du lynhurtigt stå i indre by og være klar til fest og farver med vennerne.      

Et lejet værelse i Kastrup er en rigtig god begynderbolig for dig, der lige er flyttet hjemmefra, eller dig, der vil bo billigt og tæt på København. 

Studiebolig i Kastrup 

Flere og flere studerende får øjnene op for de mange fordele ved en studiebolig i Kastrup. Her får du en studiebolig til gode penge, samtidig med at du kan tage cykel, bus eller metro direkte til indre by. Med metroen tager det sølle 15 minutter at køre fra Nørreport Station til Kastrup Station.

Det kan faktisk også være nemmere at få fingrene i studieboliger i Kastrup sammenlignet med den indre by i København. Jo tættere på centrum, jo større efterspørgsel, og derfor kan det være rigtig fornuftigt at rette blikket mod studieboliger i Kastrup. 

Hus til leje i Kastrup 

Hele familien vil med garanti elske at bo til leje i et hus i Kastrup. Her får I det bedste fra flere verdener. 

Kastrup er perfekt til børnefamilier, og I finder hverdagens fornødenheder tæt på jeres hus. Der er masser af indkøbsmuligheder, skole og butikker – og i weekender eller ferier kan I gå eller cykle til stranden, Den Blå Planet eller Fælleden. 

Omkring seks kilometer fra Kastrup ligger charmerende Dragør, hvor I kan spise is, bade og slentre i brostensgaderne. 

Når I bor til leje i et hus, så vil I ofte få fornøjelsen af et stykke have, garage og masser af plads. Det kan være et godt valg for storbyfamilien, der trænger til lidt mere frisk luft, men uden at give køb på kærligheden til bylivet og København.