Find en lejlighed i Odense havn

Odense havn er et attraktivt område i Odense, hvor nye lejeboliger bygges. Hvis du elsker nybyggeri lejebolig, er det oplagt at finde en lejebolig her. Når du bor i Odense havn, bor du tæt på vandet og masser af liv året rundt. Det er et moderne område, hvor du er tæt på street food, restauranter og hyggelige områder. Der er gode ruter at løbe på og mulighed for at sejle i kajak. 

Priserne på lejlighederne er omkring 8-12.500 kr. Du finder både studieboliger, men også lejligheder med op til 3 eller 4 værelser, hvor der er plads til en familie. Odense havn rummer derfor mange forskellige typer. 

Studiebolig i Odense havn

Mange af lejlighederne i Odense havn er studieboliger. Hvis du er på udkig efter en studiebolig, er det oplagt at søge her. Det er et fedt sted at bo, og ofte har lejlighedskomplekserne fællesarealer, hvor du kan lære nye mennesker at kende. 

Hvis du skal flytte ud for første gang, kan det være rart at vide, hvor meget det koster at flytte hjemmefra, så du ved, hvor meget du kan betale for bolig. Med en studiebolig i Odense havn er du tæt på vennerne og byens liv. 

3-værelses lejlighed i Odense havn?

Måske er I et par eller en lille familie, der ønsker at flytte til Odense havn. Du finder mange lejligheder med flere værelser, som er ideelle til den lille familie. Det kan også være, at I er nogle venner, der gerne vil flytte sammen, og I kan få et rigtig hyggeligt bofællesskab i Odense havn. Du kan læse mere om fordelene ved at flytte sammen med roomies her.  

Odense havn er nybyggede lejligheder, hvor alt er optimeret, når du flytter ind. Det er nemt for dig, der har børn. Med et stilrent og moderne udtryk er det nemt at gøre rent og simplificere din livsstil. 

Odense havn lejligheder er rummelige og med et godt lysindfald. Du bor tæt på vand og natur, og I kan rigtigt nyde omgivelserne med legepladser og havnebad. 

Hvordan finder jeg en lejebolig i Odense havn?

Du kan bruge vores søgefunktion til at finde drømmeboligen. Filtrer din søgning så du hurtigt finder frem til de resultater, der er aktuelle for dig. Hvis ikke du finder drømmeboligen, kan du oprette BoligMatcher. Du modtager en mail, så snart nye lejligheder i Odense havn bliver slået op. Det giver dig et forspring, så du kan sikre dig din kommende bolig. Det er et område, hvor det kan være svært at få fingrene fat i en lejlighed. Derfor skal du være hurtig på tasterne. Med BoligMatcher skal du ikke tjekke siden i tide og utide. Du modtager besked, så snart noget relevant er blevet slået op på siden.