Lejebolig Rønde

Med sine 3.138 indbyggere er Rønde en lille, men særlig og hyggelig handelsby, hvor du både finder spændende specialforretninger samt gode restauranter og supermarkeder. Herudover byder byen på en lang række sjove aktiviteter i løbet af året for børn såvel som voksne, og endelig kan man ikke tale om Rønde uden at nævne de fantastisk smukke omgivelser, der er at finde i og omkring byen. 

Der er derfor flere gode forklaringer på, hvorfor der er mange, der søger en ledig lejlighed i Rønde, og du finder her hos BoligZonen flere spændende og attraktive lejeboliger til fordelagtige priser. Vil du læse mere om vores hjemmeside, og hvordan vi hjælper både lejere og udlejere, så klik her

Attraktioner i Rønde

Der er så mange spændende attraktioner og seværdigheder i Rønde, at det er svært at vide, hvor man skal begynde. I løbet af sommermånederne byder Rønde blandt andet på Open by Night og kræmmermarked, ligesom der afholdes en stafet i september i byparken. Det er altid et livligt og sjovt arrangement, der lokker alle byens beboere til, og hvor der er underholdning og musik. 

I Rønde finder du også en unik handelsgade, hvor du kan gå på opdagelse i de mange specialforretninger, ligesom gaden byder på flere restauranter. Bag denne gade finder du en flot bypark med en stor naturlegeplads for de mindste, hvor man kan få pusten efter en tur i byens mange butikker og forretninger. 

Naturen omkring Rønde er helt unik. Tæt på Rønde finder du nemlig Mols Bjerge, som er en nationalpark med udsigt til blandt andet Kalø Vig. Fra Rønde centrum er der desuden kun 2 km til Kalø Slotsruin, hvor turister hvert år strømmer til. 

Lejligheder i Rønde

Med en lejebolig i Rønde får man altså lidt af det hele. Du har både restauranter, butikker og specialforretninger helt tæt på, samtidig med at du kun er et stenkast fra et af landets smukkeste naturområder. Det skal desuden nævnes, at byen har en central placering på Djursland, og at der er gode forbindelser med bussen til både Ebeltoft, Randers, Grenaa og Aarhus. Det er derfor netop, at der er mange, der er på udkig efter en ledig lejlighed i Rønde. 

Prislejet for en ledig lejlighed i Rønde ligger cirka mellem 5.000 og 8.000 kroner om måneden, og for den pris får du altid både summende byliv og natur helt tæt på. 

Find en ledig lejlighed i Rønde nemt og hurtigt hos BoligZonen

Hos BoligZonen har vi gjort det endnu lettere for dig at finde en attraktiv lejebolig i Rønde. Det skyldes, at vi formidler et stort og spændende udvalg af både rækkehuse, huse og lejligheder i Rønde. Du skal blot søge efter en lejebolig i det område, hvor du gerne vil bo, og så klarer vi resten for dig. Er du udlejer, der skal finde en lejer, kan vi også være behjælpelige i forhold til dette.