Hus til leje i Ulkebøl

Ulkebøl er en bydel i Sønderjylland ca. 3 km fra centrum. Ulkebøl ligger på Als-delen, hvor du har nem adgang til flot natur og kyststrækning. Bydelen ligger for eksempel tæt på Augustenborg fjord. I Ulkebøl er der en skole med ca. 600 elever fra 0-9. klasse. I Ulkebøl hallen kan man dyrke forskellig slags sport, og der findes også et cafeteria i hallen. Udover det er der et børnehus i Ulkebøl med børnehave, vuggestue og specialpædagogisk tilbud. Når du bor i Ulkebøl, er du tæt på Sønderborg. Lige ved bydelen ligger Bilka, Coop, Lidl, McDonalds, Sunset, Bauhaus, STARK og Harald Nyborg. 

Da Ulkebøl ligger i den nordlige del af Sønderborg, er du også godt placeret i forhold til Sønderborg lufthavn. 

Find et hus til leje i Ulkebøl hos BoligZonen. Vi hjælper dig videre med at finde en lejebolig. Hvis ikke du finder den lejebolig, du søger efter, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Her modtager du en mail, så snart nye lejeboliger i Ulkebøl eller omegn bliver slået op. Du kan også søge på lejeboliger i Sønderborg.

Bliv klar til din flytning

Når du skal flytte, er der altid meget at skulle forholde dig til. Det kan være svært at skabe et overblik, og særligt hvis du flytter med børn. Derfor kan det være en god idé at planlægge din flytning på forhånd. På den måde slipper I for ubehagelige overraskelser. Vi hjælper med at skabe et overblik over de ting, du skal forholde dig til.

  1. Indflytningssyn: Når du flytter ind i en ny lejlighed, vil udlejer foretage et indflytningssyn. Her er det vigtigt, at du er opmærksom på, om der er nogle mangler ved lejligheden, eller om noget er gået i stykker. Du skal nemlig gøre opmærksom på det ved udflytningssynet eller kort tid efter, så du ikke kommer til at hæfte for det, engang du skal flytte ud. Det kan være de mindste detaljer, men det er vigtigt, at du stadig nævner det for udlejer og får denne til at notere det. 
  2. En flytning er forbundet med mange udgifter, og derfor kan du spare penge ved at lave en oversigt inden, så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser. Hvis du planlægger din flytning i god tid, slipper du for pludselig at skulle købe en masse flyttekasser i sidste øjeblik, eller at du skal betale et flyttefirma, som du måske ikke have budgetteret med. Du skal også være opmærksom på indflytningsprisen i din kommende bolig. 
  3. Du skal også være opmærksom på depositum, og hvad du skal betale. Her kan det være godt at vide, hvad udlejer overhovedet må kræve i depositum, så du ikke bliver krævet for meget. Det kan desuden også være godt at være opdateret på, hvad udlejer må bruge depositummet til.
  4. Der er også mange andre spørgsmål, du måske har i forbindelse med din flytning. Det kunne være, hvem der skal vedligeholde lejemålet og regler for det, eller det kan være helt andre spørgsmål, som du kan få svar på i vores vidensunivers.