Lejebolig København NV

København NV, som mest bare går under navnet Nordvest eller Nordvestkvarteret ligger i Københavns Kommune. Området ligger i den sydvestlige del af bydelen Bispebjerg. Faktisk eksisterer der ikke en officiel definition af området klare grænser, men groft sagt kan man sætte lighedstegn mellem Nordvestkvarteret og det område, som dækkes af postnummer-distriktet 2400 København NV.

Nordvest bliver for alvor sat på københavnerkortet i de senere år. Folk fra Nordvest mener, at Nørrebro er blevet mondænt og Vesterbro for hipster-pænt – og derfor har du bosat sig i Nordvest. De betegner kvarteret som en ny hemmelig perle, der stadig er autentisk og rå. Når du besøger området opdager du også hurtigt, at Nordvest ikke er som andre bydele i København. Det er både mangfoldigt, spraglet og til tider et lidt rodet kvarter. Du finder både erhverv og boliger, store villaer og små lejligheder, folk der arbejder og folk der ikke arbejder, nogle med høj indtægt og andre med mindre indtægt. Diversiteten er enorm i Nordvest og det er lige præcis derfor, at mange elsker at bo i Nordvest. Hos BoligZonen har vi samlet alle lejeboliger i København NV ét sted – og det er lige meget, om du leder efter en lejlighed til leje, et hus til leje, et værelse til leje eller en studiebolig. 

I 1993 gik Boligministeriet, Socialministeriet og Københavns Kommune sammen om en aftale om en ”helhedsorienteret indsats i Nordvestkvarteret” – også et såkaldt kvarterløftprojekt. Projektet har allerede sat sine spor idet mange af de tidligere industribygninger blevet renoveret til moderne bebyggelse. 

Drømmen med projektet er at løfte og samle Nordvestkvarteret og på et tidspunkt kan sige: ”I Nordvest er der mødesteder, hvor man finder ro, og steder, hvor man finder liv. Der er steder at mødes i folkemængden, og der er steder at mødes for to. I Nordvest findes steder, som kun de lokale kender, og steder, som folk rejser til. Her findes steder, hvor impulsive møder sker, og steder, hvor folk tager til for at mødes. Der er steder at mødes under træerne og under lygtepæle. Her er steder at mødes, hvor vi kan købe kaffe, og her er steder at mødes, hvor vi selv kan

have kaffen med.” Styregruppen for Områdefornyelse Nordvest

Omkring København NV

Nordvest kan inddeles i Indre og Ydre Nordvest. I Indre Nordvest ligger det gamle industrikvarter omkring Rentemestervej, Frederiksborgvej, Bispebjerg Skole og Grønningen. Det førnævnte projekt skal skabe sammenhæng, hvor Grønningen bliver et nyt parkstrøg, Frederiksborgvej skal blive en livlig handelsgade og Rentemestervej skal fremhæves som områdets kreative vej. 

Ydre Nordvest ligger Bispebjerg Kirkegård, biblioteket og Dansekapellet. Projektet tager her fat på kirkegården, Smedetoften og Degnestaven og Tomsgårdsvvej bliver en grøn trafikkoridor. 

Hele Nordvest afgrænses af bydelene Bispebjerg, Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Vanløse og Brønshøj. Igennem området går vejene Tagensvej, Frederiksborgvej, Tuborgvej / Tomsgårdsvej / Hulgårdsvej, Borups Allé og Hillerødgade. Jo tættere du kommer Nørrebro Station fra Nordvest – enten af Tagensvej, Lygten, Frederiksborgvej eller Frederikssundsvej – jo mere koncentreret vil bebyggelsen opleves.

Bo i Nordvest

Peter Hegelund Skriver der er lektor i byudvikling og byplanlægning på Roskilde Universitet har udtalt sig sådan her om Nordvest ”Der er ingen tvivl om, at Nordvest bliver den næste smarte bydel i København. Det er utroligt hipt at bo et sted, hvor der er råt og en stor blanding af kulturer. Her er jomfruligt, og first moverne kan finde plads i de gamle industribygninger”

I Nordvest kommer der flere og flere tilbud til borgerne. Du kan f.eks. tage i Grøndal Centret, hvor du i den store multihal kan udfolde dig med alverdens sportsgrene. Alle i Nordvest vil også anbefale, at du slår vejen forbi Behov Pizza, som i øvrigt er kendt i hele København for at være en af byens bedste. 

Uanset hvorfor og i hvad du forelsker dig i ved Nordvest er der mulighed for at finde en lejebolig – du kan som familie finde et hus til leje, som par finde en lejlighed til leje eller som studerende finde et værelse til leje eller en lejelejlighed sammen med flere andre. Mulighederne er mange og der er ingen tvivl om, at man kommer til at være en del af et område, som er under rivende udvikling. Så selvom du kommer lidt væk fra København K er du stadig i byen og kan samtidigt drage nytte af nogle af de grønne områder, som Nordvest tilbyder. I Nordvest finder du to større grønne områder – Utterslev Mose og Bispebjerg Kirkegård. Men du finder også en række mindre grønne områder; Emaljehaven, Rødkilde Park og Nordvestparken. Sidstnævnte vandt i 2010 Dansk Lyspris. Populære gader at finde en lejebolig på er blandt andre Rentemestervej. Landsdommervej, Borups Allé, Hulgårdsvej og Hovmestervej.

Ét af de nyere byggerier i Nordvest, som vi bliver nødt til at nævne er slangen af boliger, som Bjarke Ingels Group har skabt på Dortheavej. Tidligere lå Dongs lagerbygninger, hvilket undervejs gav det navnet ”Dong-byggeriet”. Bygningen fremstår utroligt smukt med flotte arkitektoniske linjer og så har været fokus på fælles udendørsarealer.

Dong-byggeriet er kun et af mange byggerier og du vil opleve, at der over de næste mange år vil komme mange flere til. Med Nordvests meget mangfoldige område, vil du altid kunne finde en lejebolig der matcher dine behov. Så uanset om du søger en lejlighed, et hus, et værelse eller en studiebolig til leje burde du kunne finde det i Nordvest. Fordi Nordvest er den her lidt halvukendte perle, kan du nemmere finde en lejebolig der er til at betale – modsat de noget dyrere lejeboliger i andre dele af København.

Hvordan finder jeg en lejebolig i Nordvest?

Det kan være tidskrævende at finde en lejebolig i København NV. Vi anbefaler dig derfor, at du starter din boligsøgning så hurtigt som muligt. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger i Nordvest. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Du kan også oprette en BoligMatcher, som løbende opdaterer dig på nye lejeboliger i lige præcis det område, som du søger bolig. 

Hvad koster en lejebolig i Nordvest?

En lejebolig i København NV koster i gennemsnit omkring 6.700 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 2.700 kr./mdr. og 8.500 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 2.900 kr./mdr. og 18.900 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger i Nordvest – men finder du ikke det du søger, men stadig gerne vil finde noget i København, har vi også boliger der. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig i København NV.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig i Nordvest, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig i Nordvest. 

Hvis du gerne vil være nogle af de første der ser nye lejeboliger, kan du nemt og hurtigt oprette en BoligMatcher og automatisk få en mail, når der dukker nye lejeboliger op i København NV.

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig i Nordvest på BoligZonen.