Lejebolig Østerbro

København Ø – nok oftere betegnet som Østerbro – er navnet på et af de mere populære brokvarter i København. Østerbro ligger i den nordlige del af København og består af to bydele – nemlig Indre Østerbro og Ydre Østerbro. På indre Østerbro finder du blandt andet Brumleby, Den lille Havfrue, Fælledparken, Gunnar Nu Hansens Plads, Kræftens Bekæmpelse, København Frihavn, Søndre Frihavn, Langelinie, Niels Bohr Instituttet, Parken, Kastellet, Rigshospitalet, Rosenvænget, Trianglen og Østre Gasværk. Mens du på Ydre Østerbro blandt andet finder Danmarks Meteorologiske Institut, Lyngbyvejskvarteret, Ryparken og Rådmandsmarken. På Østerbro kan du både finde lejeboliger på Ydre og Indre Østerbro – både i form af lejelejligheder, huse til leje, værelser til leje og studieboliger. 

Østerbro er kendt for sine brede boulevarder, specialbutikker i Nordre Frihavnsgade og grønne områder som f.eks. Sortedamsdosseringen, Classens Have, Kildevældsparken og Fælledparken. Fælledparken er Københavns største park og kendt for sine begivenheder som 1. maj, karneval og DHL-stafetten. Derudover er der næsten altid liv i parken, fordi den er så besøgt af områdets lokale borgere. Her er der f.eks. fodbold for alle aldre, diverse udendørs træningsmuligheder og flere legepladser.

Området er særligt kendt for at huse mange børnefamilier, netop pga. de grønne områder og vidderne omkring søerne. På Østerbro er du ligeledes ikke langt fra vandet, hvor du blandt andet kan finde Svanemøllestranden ved Svanemølle Havn. Parken, som er Danmarks Nationalstadion, er også ens af Østerbros store attraktioner. Stadionet har hjemmebane for FC København, men bliver også brugt til koncerter, hvor navne som Robbie Williams, Coldplay, Britney Spears og Beyonce har optrådt. 

Østerbro har også sin egen svømmehal, som hedder Øbro-Hallen, hvor du både kan få en dukkert eller en lækker spa-oplevelse. Øbro-hallen ligger ud til Gunnar Nu Hansens Plads, Østerfælled Torv og Østerbrogade. Ved Svanemølle Station finder du ligeledes Svanemølle Hallen. Her kan ud udfolde dig i den store sportshal med indendørs fodbold, badminton, squash og tennis.

Omkring 2100 København Ø

Københavns indre by begynder og Østerbro slutter ved Classensgade, Lille Trianglen og Sortedamsdosseringen (Sortedams Sø). Østerbro adskilles fra Nørrebro ved vejene Lersø Parkallé, Jagtvej og Nørre Allé langs Fælledparken og Tagensvej frem til Fredensbro. Østerbros nordligste punkt slutter ved Tuborgvej og Hellerup Station. Mod øst møder du den kendte vej, Strandvejen. Slutteligt stopper Østerbro ved Kalkbrænderihavnsgade og bliver til det nye kvarter Nordhavn.

Trafik til og fra Østerbro

Med Østerbros gode placering i den nordligste del af København kommer du hurtigt til resten af København og op til Nordsjælland – f.eks. Hellerup, Gentofte, Lyngby, Virum og Holte. Og det er både fra Østerbros metrostationer (Vibenshus Runddel, Poul Henningsens Plads, Trianglen og Østerport) samt S-togsstationerne Østerport St., Svanemølle St., Ryparken St. og Nordhavn St. Skal du ud af byen, kommer du via Lyngbyvejen hurtigt ud på motorvejen mod f.eks. Høje Taastrup, Roskilde og Køge.

København Ø grænser op til Frederiksberg, Vanløse, Hvidovre, Rødovre og Vesterbro og har togforbindelse fra København Ø Station til Ålholm Station, Langgade Station, Danshøj Station, Vigerslev Allé Station, Ny Ellebjerg Station, KB Hallen Station og Sjælør Station. Også med metro fra København Ø Station kommer du hurtigt ind til centrum.

Bo på Østerbro

Uanset hvad du søger – lejlighed til leje, hus til leje, studiebolig til leje eller en helt anden form for lejebolig på Østerbro – så er mulighederne mange og omgivelserne byder på en masse forskelligt. Østerbro er populær med sine smukke bygninger og små grønne åndehuller. Med en lejebolig på Østerbro får du en god placering tæt på indre by og Nordsjælland. 

Af populære byggerier eller byggeforeningshuse er der et par stykker som er værd at nævne. Du finder blandt andet Komponistkvarteret også kaldet Komponistbyen eller Strandvejskvarteret, som lidt er i stil med Lybyvejskvarteret og Farimagsgade-kvarteret. Sidst nævnte går også under navnet Kartoffelrækkerne, som består små hyggelige rækkehuse og er særligt eftertragtede for børnefamilierne. Derudover kan Rosenvængets Allé-kvarteret også nævnes. Området ligger mellem Østerbrogade og Strandboulevarden og siges at være Danmarks ældste villakvarter. Området er også kendt som ambassadekvarteret, fordi der ligger mange ambassader – du finder blandt andet både spanske, britiske og amerikanske ambassade på Østerbro.

For at købe en bolig på Østerbro skal du have den store pengepung ud, da priserne i området er i den høje ende. Det er også grunden til, at mange vælger at leje sin bolig frem at købe. Hos BoligZonen kan du finde alle ledige lejemål her.

Hvordan finder jeg en lejebolig på Østerbro?

Det kan være tidskrævende at finde en lejebolig på Østerbro. Vi anbefaler dig derfor, at du starter din boligsøgning så hurtigt som muligt. Hos BoligZonen har vi gjort det nemmere for dig som boligsøgende, ved at samle alle ledige lejeboliger på Østerbro. Husk at bruge filtrering i din boligsøgning, så den bliver så præcis som mulig.

Du kan også oprette en BoligMatcher, som løbende opdaterer dig på nye lejeboliger i lige præcis det område, som du søger bolig. 

Hvad koster en lejebolig på Østerbro?

En lejebolig på Østerbro koster i gennemsnit omkring 10.000 kr./mdr. Der er selvfølgelig forskel på, hvilken type lejebolig du leder efter. Gennemsnitsprisen på værelser og huse ligger mellem 2.500 kr./mdr. og 24.000 kr./mdr., mens lejligheder ligger på mellem 2.400 kr./mdr. og 22.900 kr./mdr. 

Find din kommende lejebolig trygt og sikkert på BoligZonen

Hos BoligZonen finder du et bredt udvalg af lejeboliger på Østerbro – men finder du ikke det du søger, men stadig gerne vil finde noget i København, har vi også boliger der. Vi gør alt hvad vi kan, for at alle boligannoncer på forhånd er godkendt af vores kundeservice, for at du slipper for bekymringer og kan fokusere på det, du er her for – at finde en lejebolig på Østerbro.

Har du specifikke ønsker til din fremtidige lejebolig på Østerbro, kan du hurtigt og nemt benytte vores søgefunktion. Her kan du vælge den boligtype, som passer bedst til dig – du kan f.eks. vælge værelse, lejlighed eller hus. Du kan også bruge søgefunktionen til at definere størrelse, husleje og kvadratmeter på din kommende drømmebolig på Østerbro. 

Hvis du gerne vil være nogle af de første der ser nye lejeboliger, kan du nemt og hurtigt oprette en BoligMatcher og automatisk få en mail, når der dukker nye lejeboliger op på Østerbro.

Vi ønsker dig alt held og lykke med at finde en lejebolig på Østerbro på Østerbro på BoligZonen.