Lejligheder Trøjborg – et mini Aarhus i sig selv

Trøjborg er et populært sted at bo, og det skyldes blandt andet, at du finder alt, hvad du skal bruge her. Caféer, biograf, supermarked, skov og god udsigt. Hvorfor bevæge sig andre steder hen i Aarhus? Trøjborg er et attraktivt område for studerende, da det er placeret tæt på universitetet. Mange, der elsker naturen, bosætter sig også her, da du kun er en kort gåtur væk fra Riis Skov, som har en utrolig udsigt over vandet og Aarhus havn. Derfor er lejligheder på Trøjborg meget eftertragtede, men du kan sikre dig din kommende lejebolig på Trøjborg hos BoligZonen. 

Trøjborg lejlighed i smukke rammer

Trøjborg ligger som nævnt tæt på Riis Skov. Et ideelt område til en løbetur, gåtur eller at plukke ramsløg om foråret, som du kan lave pesto af. Du kan også ende nede ved stranden, hvor du kan tage en dukkert eller melde dig ind i vinterbadeklubben. Nordre kirkegård ligger også lige ved Trøjborg. Her kan du også gå en tur i smukke omgivelser. Du er altid tæt på naturen, når du bosætter dig i en lejebolig på Trøjborg. 

Der bor omkring 12.000 på Trøjborg. Bydelen ligger så tæt på centrum, at du nemt kan gå ind til byen. Du kan dog også tage bussen eller letbanen. Når du går rundt på Trøjborg, vil du passere smukke villaer og charmerende lejlighedskomplekser. Bydelen emmer af charme, historie og smukke detaljer. 

Find din lejlighed på Trøjborg

På BoligZonen har du mulighed for at sikre dig din lejebolig. Lejligheder på Trøjborg koster som regel omkring 6-10.000 kr. Du kan dog være heldig at finde en, der er billigere. Det vil dog som regel være en 1-værelses eller tidsbegrænset. På Trøjborg finder du lejligheder i alle størrelser, og de fleste har charmerende stukloft og store, lyse vinduer. Med en lejlighed til leje på Trøjborg kommer du til at bo centralt i Jyllands hovedstad. 

Skal du flytte ud for første gang? Der kan være mange ting at forholde sig til, når du skal flytte ud for første gang. Heldigvis har vi en del guides, som kan hjælpe dig:

Så er du godt klædt på til at gå i gang med boligsøgning. Hvis ikke du har fundet drømmeboligen endnu, kan du tilmelde dig BoligMatcher. Med BoligMatcher får du mulighed for at komme foran i køen. Du modtager en mail, så snart der er nye boliger, der matcher dine kriterier, som bliver slået op. Det giver dig et forspring. Du kan skrive med det samme til udlejer og sikre dig boligen. 

Vi ønsker dig held og lykke i din boligsøgning!