2 værelses byttebolig på 76 m2

Rymarksvej,
2900 Hellerup

Månedlig husleje
6.196,-
Oprettet
I dag
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

2 værelses byttebolig i Hellerup

Der er mange børnehaver, fritidsklub og forskellige skoler i nærheden. Det er to min fra Ryvangs naturområde med skov, søer og masser af grønne områder. Inde i skoven ligger Mindelunden. Bus muligheder til Ryparken st.lige rundt om hjørnet. To min fra Netto, som har åbent til kl 22. Selv i hellligedage. Ekstra lille rum med gaderobe ophæmng, en slags walk in closet. Lejligheden er 2 1/2 værelses lejlighed. Bad og wc med mulighed for vaskemaskine og tørretumbler. Der er vaskeri i egendommen. Halvt åbent køkken, stor stue og et værelse med udsigt til skoven. To altaner, en lille åben. Og en stor lukket altan med mulighed for at åbne op. Og der ligger Jatoba terrassebrædder på den store altan. En indendøres kat er tilladt.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4128642
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
2
Størrelse
76 m2
Husleje
6.196,-
Aconto
1.286,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Spørg udlejer
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.