2 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
57m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Kastetvej
Forbrug:

910 kr/md

Forudbetalt leje:

5.026 kr

Depositum:

15.079 kr

Leje per måned:

5.026 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Dejlig lys 2 værelses lejlighed med hvidt køkken, komfur, emhætte samt køle/fryseskab. Bad med brusekabine, vaskeskab, gulvvarme og aftræk. Afhøvlede gulve i stue og soveværelse. Soveværelse med garderobeskabe.

Stor lejlighed på 57 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Kastetvej i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Kastetvej i 9000

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Kastetvej  ligger på 5.026 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 15.079 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-01-05.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.