2 værelses lejlighed i Horsens

Faciliteter

Areal
107m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Sønderbrogade
Forbrug:

1.043 kr/md

Leje per måned:

8.600 Kr/md

Stor lejlighed på 107 m2 til leje 8700 Horsens

I denne lejlighed på Sønderbrogade i Horsens får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 107 m2.

Om lejemålet på Sønderbrogade i 8700

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Sønderbrogade  ligger på 8.600 kr. om måneden.

Andre lejemål i 8700 Horsens

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8700 Horsens? Du kan i øjeblikket finde 223 lejeboliger i Horsens netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.