2 - værelses lejlighed i Nørresundby

Faciliteter

Areal
103m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Lille Borgergade

Leje per måned:

8.359 Kr/md

2 - værelses lejlighed i Nørresundby/nFlot murstensbygning opført i to blokke med røde teglsten, og et rødt tegltag. Lejlighederne er fordelt på 2. og 3. etage samt i tagetagen. Alle lejligheder er forsynet med store, rummelige altaner. I ejendommen er der indrettet et velfungerende fællesvaskeri, beboerrum, og et cykelrum i kælderetagen. Det er tilladt at have hund med ved indflytning i ejendommen. Det er ikke senere tilladt at anskaffe sig en ny hund. Ejendommen ligger tæt ved broen, som forbinder Aalborg og Nørresundby i et område tæt ved centrum. Den tætte beliggenhed ved Limfjorden giver en flot udsigt fra over Limfjorden og Aalborg by.

Stor lejlighed på 103 m2 til leje 9400 Nørresundby

I denne lejlighed på Lille Borgergade i Nørresundby får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Lille Borgergade i 9400

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Lille Borgergade er 8.372 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 9400 Nørresundby

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9400 Nørresundby? Du kan i øjeblikket finde 62 lejemål i Nørresundby netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.