2 værelses lejlighed i Nørresundby

Faciliteter

Areal
70m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Teisensvej
Forbrug:

400 kr/md

Forudbetalt leje:

7.275 kr

Depositum:

21.825 kr

Leje per måned:

7.275 Kr/md

Skal du være en af de første, til at bo i den nye populære bydel Stigsborg Brygge? Denne ejendom, opføres i det nye område Stigsborg Brygge i Nørresundby. Ejendommen opføres med 17 lejemål i forskellige størrelser, og med dertilhørende stor lækker fælles tagterrasse med fjordkig og udsigt til Aalborg. Tagterrassen er til fri afbenyttelse for alle ejendommens beboere. Ejendommen består af 12 boliger på 50m2, 3 boliger på 70 m2 samt 2 boliger på 96 m2. Ud over tagterrassen, er der til de største af lejemålene også egen overdækket altan. Der er eget opvarmet depotrum til alle lejemålene. Ejendommen er centralt beliggende, tæt på Nørresundby centrum og med hurtigt forbindelse til Aalborg Centrum. Området er ved at gennemgå en stor forvandling, hvor der skal opbygges et helt nyt område med mange nye boliger, samt ny skole og børnehave hen over de næste 5-10 år. Der er altså talte om en helt ny bydel, der så småt begynder at tage sin form. Fakta om ejendommen. – 2 og 3- værelses lejligheder. – Store og flotte lejemål med overdækkede altaner – Skøn tagterrasse med fjordkig til fri afbenyttelse for beboerne – Elevator i ejendommen – Tæt på byens liv, offentlig transport og nemt til Aalb...

Stor lejlighed på 70 m2 til leje 9400 Nørresundby

I denne lejlighed på Teisensvej i Nørresundby får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 70 m2.

Om lejeboligen på Teisensvej i 9400

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Teisensvej er 7.275 kr.
Depositum
Du skal lægge 21.825 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-01.

Andre lejemål i 9400 Nørresundby

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9400 Nørresundby? I øjeblikket finder du 62 lejeboliger i 9400 Nørresundby her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.