2 værelses lejlighed i Nykøbing Mors

Faciliteter

Areal
52m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
202 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

500 kr/md

Leje per måned:

3.825 Kr/md

Højbro 8, 2. 2 værelses lejlighed, med køkken i åben forbindelse med en hyggelig stue, pænt nyere badeværelse samt soveværelse. Der er skråvægge i lejligheden og desuden loft til kip i stuen, som giver et hyggeligt indtryk. Lejligheden er beliggende i rolige omgivelser.

Stor lejlighed på 52 m2 til leje 7900 Nykøbing Mors

I denne lejlighed på Højbro i Nykøbing Mors får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Højbro i 7900

Husleje
Du skal betale 3.825 kr. om måneden for dette lejemål på Højbro.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 7900 Nykøbing Mors

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7900 Nykøbing Mors? I øjeblikket kan du finde 43 lejeboliger i 7900 Nykøbing Mors her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.